HomeMoneyFinanciële blogs in 2024 die je moet kennen!

Financiële blogs in 2024 die je moet kennen!

Populaire financiële blogs in 2024. Welke zijn dat?Wie wil nou niet graag financiële onafhankelijkheid bereiken? Financiële blogs worden steeds populairder.

Financieel onafhankelijk worden. Een idee dat de laatste jaren steeds meer trendy is en aan populariteit wint.

“Werken tot mijn 70e? HELL NO! is dan ook het gedachtegoed voor vele mensen.

In Nederland noemen we het financieel onafhankelijk worden, in de Verenigde Staten is het de FIRE-beweging. Financial Independence, Retire Early. Er zijn dan ook genoeg blogs over te vinden. Benieuwd? Lees dan gauw verder.

Hier 4 blogs over financieel onafhankelijk zijn/worden:

1.Financieelonafhankelijkblog.nl

Een bekend blog over financiële onafhankelijkheid is het Financieelonafhankelijkdsheidsblog.nl. Dit blog wordt bijgehouden door een anoniem echtpaar en het is hun inmiddels gelukt om financieel onafhankelijk te worden. Op hun blog delen ze niet alleen hoe je onafhankelijk wordt, maar bespreken ze ook slimme beleggingsstrategieën en meer. Het lezen van deze blog is dan ook zeker de moeite waard.

2.Geldnerd.nl

Geldnerd is een anonieme schrijver die in zijn blog schrijft over financiële zaken. Bewust leven en met geld omgaan. De focus van het blog ligt, zoals de naam misschien al doet vermoeden, op de cijfertjes achter persoonlijke financiën. Uitgaven en inkomsten in kaart, administratie op orde, beleggingen in beeld, lange-termijn planning maken, alles komt voorbij op deze blog. Zijn hobby is een beetje uit de hand gelopen en hij deelt het met zijn lezers. Een erg nuttig blog!

3.Fireme.nl

Fire me is het financiële blog speciaal geschreven voor de zzp’ers onder ons. Geschreven door een zelfstandige ondernemer. De schrijver wil graag bezoekers, waaronder freelancers en startende ZZP-ers behoeden voor de fouten die hij heeft gemaakt in zijn leven. Ook wil hij jongeren meer bewegen om na te denken over later. Bewuste keuzes maken. Een goed en interessant blog voor freelancers/zzp’ers.

4.Happyinvestors.nl

Passief inkomen creëren en je geld op de meest effectieve manier beleggen; dat is waar het blog van The Happy Investors over gaat. Alle blogberichten zijn zeer diepgaand.Overigens is er niet alleen een blog met gratis informatie te vinden, maar ook een community en je kunt er bovendien een betaalde training volgen. Jouw weg naar financiële onafhankelijkheid. Een erg uitgebreid en interessant blog.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments