HomeMusicHet ontstaan van SPEC. Het management bureau van Ali B.

Het ontstaan van SPEC. Het management bureau van Ali B.

Het onstaan van SPEC entertainment. Het bedrijf van ALI B en Breghje Kommers. Ali B is in volop in het nieuws en veel mensen zijn benieuwd naar zijn bezigheden, bedrijven en vermogen.

Wist jij al dat SPEC is opgericht door Breghje Kommers? De vrouw of inmiddels ex-vrouw van ALI B. (al weten wij dit niet zeker, hier gaan geruchten over rond). Geloof niet altijd de media!

Wijnhebben zo,n gevoel dat iedereen nu wegloopt bij SPEC, maar er zullen ook mensen zijn die achter ALI B staan. Wij wachten het nieuws af en de procedure bij het OM.

SPEC is in 2000 opgericht door Breghje Kommers. Het was een evenementenbureau en organiseerde hiphop feesten en festivals. Later werd het meer een managementbureau voor artiesten om hen te begeleiden en te ondersteunen. ALI B werd getekend en werd later partner in de onderneming. Breghje Kommers heeft hem dus eigenlijk ontdekt en getekend in haar bedrijf. Ali B is natuurlijk zelf ook rapper.

Momenteel is SPEC. uitgegroeid tot een multidisciplinaire onderneming. Naast artiestenmanagement is er een label in samenwerking met Warner Music Benelux, genaamd Trifecta en ook een boekingskantoor in samenwerking met MOJO, genaamd WOLF. SPEC heeft niet niet alleen rappers, maar ook uit zangers, YouTubers, singers-songwriters, producers en theatermakers.

Denk dan aan grote namen zoals rapper en ondernemer BOEF, Glen Faria, Jajib Amhali, Numidia en meer.

SPEC zal het niet makkelijk hebben gehad afgelopen 2 jaar zonder optredens en evenementen en ook nu zal SPEC het niet makkelijk hebben na het schandaal van de Voice.

We houden je up-to-date.

Bron: Google, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments