HomeMoneyHet vermogen van Cardi B in 2024. Wat is deze vrouw waard?

Het vermogen van Cardi B in 2024. Wat is deze vrouw waard?

Wat is het vermogen van rapper en social media personality: Cardi B in 2024?

De echte naam van Cardi B is Belcalis Marlenis Almánzar. Ze is op 11 oktober 1992 geboren in The Bronx in New York. Haar moeder is van Trinidadiaanse afkomst en haar vader is van Dominicaanse afkomst. Ze groeide op in Highbridge, een buurt in The Bronx. Voordat ze doorbrak in de muziekindustrie werkte ze onder andere als stripper. Maar deze vrouw had grote plannen en is inmiddels een groot succes.

Cardi B is van stripper uitgegroeid tot een bekende zangeres, rapper, tv-persoonlijkheid en actrice. In 2017 brak ze echt door met haar single “Bodak Yellow (money moves).Dat jaar tekende ze bij Atlantic Records en haar single stond bovenaan de Billboard 100.

In januari 2018 bracht Cardi B de remix van Finesse uit in samenwerking met Bruno Mars, gevolgd door haar eerste studioalbum op 6 april 2018 genaamd Invasion of Privacy. Het album bereikte meteen plek 1 in de Billboard 200. In 2018 werd ze benoemd tot een van de 100 invloedrijkste personen ter wereld. En in februari 2019 won ze een Grammy Award voor het beste rapalbum van 2018.

Haar album Invasion Of Privacy en de single van het album Bodak Yellow hebben zelfs haar wereldwijde bekendheid gekregen. Iedereen kent nu Cardi B! You go powerwomen!

Dan, wat is haar vermogen in 2024?

In 2016 had ze nog 5 ton, in 2017 meer dan een miljoen en in 2019 had ze 8 miljoen. We denken dat ze nu meer dan 40 miljoen heeft in 2024. (volgens diverse Engelse websites). Ze zit ook op Onlyfans en verdient geld met exclusieve content (geen naakte content). Ze pakt het anders aan. 

Haar vermogen is niet alleen afkomstig van haar muziek en Onlyfans account, maar ook van deals in de fashion industrie en deals via social media. Ze is uiteraard ook een influencer met miljoenen volgers. Ze heeft samenwerkingen gehad met Fashionnova, Reebok, Pepsi en MAC Cosmetics. Daarnaast heeft ze huizen gekocht in de Dominicaanse Republiek die ze vervolgens verhuurt. Ze investeert dus ook en is goed bezig met haar geld. Misschien zit ze ook wel in de crypto, who knows.

Wie geld heeft, kan geld maken. Heel simpel! 40 miljoen in just 7 years of fame? Not bad girl!

Bron: Google. Beeld:Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments