HomeMoneyHet vermogen van rapper The game in 2024. Wat verdient hij?

Het vermogen van rapper The game in 2024. Wat verdient hij?

Het vermogen van rapper The Game in 2024. Wij zijn fan van deze man. Dat mag duidelijk zijn. Een inspirerende soul die het ver heeft geschopt in de rap scene, maar ook als entrepreneur. Hij komt ook weer naar Nederland in December, naar de Ziggo Dome, samen met Ice Cube en andere rappers. 

Hij werd geboren als Jayceon Terrell Taylor op 29 november 1979 in Compton, Californië in de Verenigde Staten. The game is een Amerikaanse rapper, ondernemer en acteur. Hij is het meest bekend door zijn albums “The Documentary” en Doctors Advocate”. Maar inmiddels is hij ook een ondernemer en influencer op de gram.

De rapper is nog niet getrouwd, maar heeft wel een paar relaties gehad. Hij was bijna getrouwd met verloofde Tiffney Cambridge. Ze waren acht jaar samen en delen een zoon en een dochter genaamd King Justice Taylor en California “Cali” Dream Taylor . Hij heeft ook een andere zoon genaamd Harlem Caron Taylor. Daarvoor had hij liefdesaffaires met verschillende andere vrouwen zoals Khloe Kardashian, Charli Baltimore, Keyshia Cole, Tila Tequila en Blac Chyna en hij heeft het bed gedeeld met the one and only Kim Kardashian. Dat wij geen grote fans van deze vrouw zijn dat was wel duidelijk. Wij zetten graag talent in de spotlights.

De Amerikaanse rapper is actief op Instagram onder de gebruikersnaam @losangelesconfidential waar hij meer dan 12 miljoen volgers heeft. Er wordt gezegd dat meer dan 20.000 euro per post verdient. Hij is dus ook influencer en doet nog veel meer dan dat. 

Maar dan: wat is het vermogen van rapper The Game in 2024?

Volgens bronnen heeft de rapper zo’n 25 miljoen dollar.

Wil jij ook veel geld verdienen maar dan door te beleggen? Is beleggen jouw ding? Lees dit dan eens.

Bron: Celebritynetworth, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments