HomeFashionHoe krijg ik een carrière in de fashion branche?

Hoe krijg ik een carrière in de fashion branche?

Jij bent altijd bezig met kleding, met nieuwe outfits bij elkaar zoeken, je bent altijd aan het shoppen, opzoek naar de nieuwste trends en nu wil je graag een carrière in de fashion industrie. Ook de fashion branche is een creatieve branche. Je hebt hier een creatief brein voor nodig. Je wilt een stylist worden, mode ontwerper of misschien wel fashion inkoper worden. Kortom, wil jij graag een carrière in de fashion industrie? Lees dan gauw verder.

Hoe kan je dat het beste aanpakken? Uiteraard kan je voor een studie kiezen zoals onder andere het AMFI, of bijvoorbeeld voor Akademie Vogue, maar je kan het ook anders aanpakken en een fashionblog beginnen. Mensen willen jouw gevoel voor stijl zien. Lees en bekijk veel fashionblogs en zorg dat jouwe eruit springt met een unieke stijl, misschien wel met een edgy stijl. Er zijn nog niet zoveel edgy en unieke fashionblogs.

Je kan ook denken aan een thuis cursus en jezelf op die manier ontwikkelen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij deze cursus. Deze zeer praktijkgerichte cursus leert je alles over kleding ontwerpen én over het starten van een eigen bedrijf. Droom jij van je eigen kleding lijn? Via LOI kan je gewoon een thuis studie doen en je zelf op latere leeftijd nog ontwikkelen in iets wat jij echt graag wil. Perfect voor jouw fashion carrière dus.

Naast een thuis opleiding is het ook een verstandig idee om veel modebladen te lezen en je continue bezig te houden met de nieuwste trends. Bekijk de populaire modebladen en de grote fashionblogs uiteraard. Wil jij graag indruk maken met je unieke edgy stijl en zoek je daar de juiste shops voor? Neem dan een kijkje hier.

Wil jij dus graag een carriere in de fashion industrie? Ga dan voor een betaalbare thuisopleiding of bijvoorbeeld het AMFI of een andere fashion opleiding, ontwikkel jezelf en start bijvoorbeeld een fashionblog om zo jouw persoonlijke stijl te laten zien. Begin vandaag nog met een thuisstudie en jouw fashionblog via Fiverr. Goedkoop, maar goed en snel.

Show them your style and skills, good luck!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments