HomeMoneyVermogen Addison Rae in 2024. De bekende TikTokker. Benieuwd?

Vermogen Addison Rae in 2024. De bekende TikTokker. Benieuwd?

Het vermogen van de populaire TikTokker Addison Rae in 2024. Daar zijn veel mensen benieuwd naar.

Deze vrouw is een grote sensatie op het video platform en is groot geworden hiermee.

Tiktokker Addison Rae groeide op in Lafayette in de staat Louisiana, maar woont inmiddels in LA. Addison is lid van The Hype House. Dit is een huis dat is in Los Angeles, hier komen een aantal bekende TikTokkers samen om video’s te maken. The Hype House bestaat uit 21 leden. Waaronder dus Addison Rae.

Rae verdient haar geld niet alleen met gesponsorde berichten, maar net als de anderen in deze lijst profiteert ze ook slim van haar bekendheid. Zo heeft ze een enorm goedlopende cosmeticalijn en heeft ze haar eigen merchandise. Ze heeft al gewerkt met Reebok en L’Oreal. Ook is ze een van de gezichten van Skims, het shapewear-merk van Kim Kardashian. Daarnaast is ze in zee gegaan met Netflix voor films en series. Zo zie je maar wat bekendheid via een social media platform met je carrière kan doen.

Deze TikTok sensatie heeft gedate met Drake. Wist je dat al? Ze is wel een stuk jonger dan de rapper.

Maar dan haar vermogen in 2024?

Volgens diverse media bronnen heeft ze inmiddels meer dan 5 miljoen. Lekker bezig!

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments