HomeMoneyVermogen Nienke Plas. Lees gauw verder.

Vermogen Nienke Plas. Lees gauw verder.

Vermogen Nienke Plas. Wat verdient deze comedian en allround talent nou eigenlijk? Lees gauw verder.

Nienke PLas moet je inmiddels kennen. Zo niet, dan heb je toch echt onder een steen geleefd. Deze dame is van alle markten thuis, maar werd vooral bekend door haar hilarische Youtube account. Op haar Youtube account heeft ze meer dan 300k abbonees. Verder is Nienke een Nederlandse presentatrice, zangeres en actrice. Bekend van nummers zoals “Vrijdag” en “Houd me vast”.

Op haar Youtube kanaa plaatst ze vlogs over haar eigen leven die verschijnen onder de naam Shitty Diary. In november 2018 had ze ruim tweehonderdduizend volgers en waren haar video’s in totaal meer dan 27 miljoen keer bekeken. Op 9 oktober 2019 viel ze in de prijzen tijdens het Gouden Televizierring gala in de categorie beste Online Video-serie.

In 2017 was Plas het gezicht van jongerenplatform RUMAG, waar ze meerdere onlineseries voor maakte. In juli 2018 tekende Plas bij het managementbureau van Bizzey en JayJay Boske die zangers ondersteunen. Verder is Nienke getrouwd en heeft ze een zoon. Nienke is gewoon een leuke allrounde meid die het erg goed doet.

Maar dan het vermogen van Nienke Plas: Wat verdient deze succesvolle allround talent nou eigenlijk? Er is weinig bekend over de verdiensten en het vermogen van Nienke. Maar ze zal wel aardig goed verdienen met al haar talent en verschillende soorten inkomensbronnen. Wie weet wordt ze op een dag ook nog een keer een miljonair.

Wil jij nou ook graag een miljonair worden? Nou dat is wel erg ambitieus, maar wil jij graag geld verdienen met beleggen? Is dit jouw ding? Bekijk dit dan eens.

Ga ervoor!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments