HomeMoneyVermogen Kees de Koning van Topnotch in 2024. Benieuwd?

Vermogen Kees de Koning van Topnotch in 2024. Benieuwd?

Vermogen Kees de Koning in 2024. Wie is Kees de Koning? Die moet je kennen. Zo niet, lees gauw verder.

Hij komt momenteel slecht in het nieuws doordat hij veel geld zou opstrijken met zijn contracten, aldus Ronnie Flex. Maar hij maakt artiesten ook groot. 

Koning Kees is CEO van Topnotch. Top Notch brengt muziek uit van diverse populaire Nederlandse hiphopartiesten, zoals Lil Kleine,(al die is gecancelt) Frenna, Ronnie Flex, Broederliefde, Fresku, Rico & Sticks, De Jeugd van Tegenwoordig & Bokoesam.

Naast het uitbrengen van muziek brengt Top Notch ook boeken uit in samenwerking met uitgeverij Nijgh. Daarnaast organiseert Top Notch concerten, festival, merchandising van alle artiesten en zorgt voor productie van documentaires en films. Misschien nog interesse in een samenwerking baas Kees?!

Top Notch heeft gewoon eigenlijk de hele rapwereld onder haar hoede. Met grote namen zoals Lil kleine, Broederliefde en Ronnie Flex is het Amsterdamse bedrjf druk bezig met het slaan van een monopolieslag op het gebied van raptalent. Als je rapper bent, en een beetje op niveau kunt rijmen, dan is het vanzelfsprekend dat je bij Top Notch terecht komt.

Zo’n twintig jaar geleden werd het label in het leven geroepen door Kees de Koning, die zijn carrière als journalist bij Trouw begon.

Dan de grote vraag: wat is het vermogen van deze baas?

Het is niet helemaal duidelijk hoeveel hij precies in zijn bezit heeft, maar aangezien Top Notch al een hele tijd meegaat zal hij sowieso wel miljonair zijn. Wij denken dat hij zo,n 5 miljoen waard is in 2024, maar dit weten wij uiteraard niet zeker.

Wil jij net zo rijk worden als Kees de Koning?

Ga dan voor beleggen. Beleggen is trending in 2023. Hoe verdien je hier je geld mee? Bekijk dit dan eens en leer er meer over.

Succes!

Bron: Quotenet

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments