HomeMusicDe vrouw van Josylvio. Wie is dat toch? Lees het hier.

De vrouw van Josylvio. Wie is dat toch? Lees het hier.

Vrouw van Joslvio. Wie is dat toch? Daar zijn veel mensen op het benieuwd naar. Maar niet iedereen houdt van de spotlights. 

Josylvio is een knappe en populaire rapper waarvan de echte naam Joost Theo Yussef Abdel Galil Dowib is. Hij is half Egyptisch en half Nederlands. Joost aka Josylvio groeide op in ’t Gooi in de stad Naarden. Naast artiest is hij ook ondernemer. Hij is onder andere eigenaar van het label Hella Cash Gang, dat een samenwerking heeft met Top Notch en hij heeft sinds kort een horloge label en hij verkoopt kleding en producten op Hellacash.nl

De bekende rapper uit Naarden laat zijn vriendin niet zien op social media (althans niet haar gezicht), maar wij weten toevallig dat ze uit de Hilversumse Meent komt en Marrokaans is. Volgens mij is ze wel een beauty, want de rapper houdt wel van beauties. De rapper heeft inmiddels 2 kinderen van deze vrouw en is met haar getrouwd. Ze wonen samen in Eemnes. Hij heeft daar een huis gekocht. Hij houdt zijn privé leven goed voor zich en geeft niet veel interviews. Zijn vriendin gaat volgens mij ook niet mee op vakanties. Ze is eigenlijk een beetje undercover net zoals de vrouw van ALI B,Breghje Kommers.

Maar zijn ze eigenlijk nog wel samen? Wie weet het? Tip de redactie!

In het verleden had hij (volgens bronnen) een relatie met model en presentatrice Stephanie Tence, maar of dit nou echt was of een social media stunt is niet helemaal duidelijk.

Wil jij rijk online worden? Het is niet zo makkelijk, maar we beginnen allemaal ergens. Begin online met een blog, platform of webshop of je eigen pro website. Je hebt een goede naam nodig en een hosting provider. Wat dacht je van deze? Neem een kijkje! 

Beeld: Wikipedia, Valentijn Jonker. 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments