HomeInfluencersWie is Vivian Hoorn? Lees hier meer.

Wie is Vivian Hoorn? Lees hier meer.

Wie is Vivian Hoorn? Een talentvolle influencer die je moet kennen. Talent dat de spotlights verdient dus bij deze: work it!

Kerst of niet, wij bloggen gewoon door over talent dat de spotlights verdient.

Lees hier meer over deze mooie vrouw.

Vivian Hoorn is fotografe, influencer en creative director. De Amsterdamse is afgestudeerd styliste aan de Artemis academie en dat is ook wel te zien aan haar Instagram account. Een echte creative.

Ze is bevriend met Rianne Meijer en Jessie Jazz Vuik. Andere bekende influencers.

Vivian startte haar modellencarrière al op een jonge leeftijd en heeft inmiddels voor aardig wat Nederlandse kledingmerken model gestaan. Zo heeft Vivian al aantal keer model gestaan voor het lingeriemerk Hunkemöller.

Vivian Hoorn is all about self-love en body positivity en dat deelt ze ook op haar Instagram account. Onarm wie je bent en ongeacht hoe je eruit ziet.

Inmiddels heeft Vivian Hoorn bijna een half miljoen volgers op Instagram. Verder heeft ze samen met haar vriend, Rien Welsink, een Youtube-kanaal met 24.000 abonnees. Op dit kanaal post het stel vlogs waarin ze hun dagelijks leven vloggen of een van hun vele reizen filmen.Bekijk hier het Youtube kanaal. Inspirerend en leuk om te kijken.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd. Bekijk carrieretijd.nl
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments