HomeInfluencersWie is Vivian Hoorn? Lees hier meer.

Wie is Vivian Hoorn? Lees hier meer.

Wie is Vivian Hoorn? Een talentvolle influencer die je moet kennen. Talent dat de spotlights verdient dus bij deze: work it!

Lees hier meer over deze mooie vrouw.

Vivian Hoorn is fotografe, curvy model, influencer en creative director en inmiddels ook onderneemster.  De Amsterdamse is afgestudeerd styliste aan de Artemis academie en dat is ook wel te zien aan haar Instagram account. Een echte creative.

Vivian startte haar modellen carrière al op een jonge leeftijd en heeft inmiddels voor aardig wat Nederlandse kledingmerken model gestaan. Zo heeft Vivian al aantal keer model gestaan voor het lingeriemerk Hunkemöller, maar ook voor S. Oliver. 

Vivian Hoorn is all about self-love en body positivity en dat deelt ze ook op haar Instagram account. Onarm wie je bent en ongeacht hoe je eruit ziet. Ze is een maatje meer en persoonlijk vinden wij dit niet zo mooi. 

Inmiddels heeft Vivian Hoorn bijna een half miljoen volgers op Instagram. Verder heeft ze samen met haar vriend, Rien Welsink, een Youtube-kanaal met 24.000 abonnees. Op dit kanaal post het stel vlogs waarin ze hun dagelijks leven vloggen of een van hun vele reizen filmen.Bekijk hier het Youtube kanaal. Inspirerend en leuk om te kijken.

Ze heeft inmiddels ook haar eigen kledinglijn Viveh.com. Stylish en voor alle maten (persoonlijk vinden wij het saaie kleding, maar ieder zijn smaak). Of het een succes wordt is nog afwachten. 

Vivian Hoorn is overal en heeft inmiddels aardig wat vermogen. Ze heeft een huis in Amsterdam en Ibiza. 

Ze straalt zelfliefde uit en dat is belangrijk. Zoals het hoort, ongeacht je gewicht. 

 

 

 

 

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments