HomeInfluencers6 tips voor wanneer je met Youtube wil beginnen.

6 tips voor wanneer je met Youtube wil beginnen.

Met Youtube beginnen? YouTube is hot en erg populair. Er komen steeds meer YouTubers bij en het wordt steeds moeilijker om er nog tussen te komen. Tussen al die grote YouTube sterren. Maar wie origineel is en met goede dingen komt kan het natuurlijk altijd proberen.

6 tips voor als je met YouTube wil beginnen:

1.Maak een plan
Wat voor soort Youtube kanaal ga je beginnen? Ga je gewoon zoals Enzo Knol je dagelijkse leven filmen of ga je mensen dingen uitleggen? Ga je een beauty kanaal beginnen zoals Nikkie de Jager? Of ga je misschien een fashion kanaal beginnen zoals stylist Kim Keizer? Bedenk een plan en werk het uit.

2. Bedenk een marketingplan
Naast dat je moet verzinnen wat voor soort video’s je wil maken, is het ook handig als je een marketingplan maakt. Sociale media is hier perfect voor. Denk dan aan Facebook, Instagram en Twitter.

3. Denk na over licht
Licht is erg belangrijk. Waar ga je je video’s maken? Wit licht is vaak mooier dan geel licht, dus ga bij een raam zitten in plaats van onder een lamp.

4. Regel een camera

Een goede camera is natuurlijk ook belangrijk. Als jij echt serieus met Youtube aan de slag wil is het een goede investering. Je kan er ook eentje lenen uiteraard.

5. Maak een goede profielfoto en banner
Maak een mooie foto van jezelf waar je duidelijk op te zien ben. Je banner moet passen bij de sfeer van je video’s en vergeet ook vooral niet om er op te zetten hoe vaak en wanneer jij een video post. Dit willen je viewers graag weten.

6. Oefen met monteren
Oefenen, oefenen, oefenen. Kijk andere filmpjes op YouTube. Zorg dat je de basics van het monteren onder de knie krijgt.

Succes, je kan het!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments