HomeMoneyAli B is miljonair, maar ook gecancelt. Blijft hij miljonair?

Ali B is miljonair, maar ook gecancelt. Blijft hij miljonair?

Ali B is miljonair, maar dat wist je vast al. Zo niet? Bij deze! Deze man is na het gebeuren met the Voice gecancelt. Wat hij nu doet? Geen idee. Een comeback maken misschien? 

Ali B is van alle markten thuis. Rapper, ondernemer, comedian en natuurlijk ex-coach bij The Voice of Holland. Ali B is het ideale voorbeeld van een man die zich omhoog heeft gewerkt naar de top. En dat natuurlijk met een powervrouw aan zijn zijde, namelijk Breghje Kommers. Deze vrouw blijft liever uit de media (en gelijk heeft ze), maar we hebben toch een artikel over haar geschreven. Women empowering!

Maar hoe rijk is Ali B nou eigenlijk en heeft hij nog wel geld? 

Nadat hij gecanceld werd, heeft hij bijna al zijn werkzaamheden stil moeten leggen. Toch is zijn vermogen groot genoeg om deze periode uit te zitten. Om te beginnen staat het eigen vermogen van zijn BV op een kleine 4 miljoen euro. In andere BV’s heeft hij ook nog wel iets zitten, maar dat is niet veel.

Daarnaast is hij samen met zijn ex-vrouw eigenaar van twee woningen in Almere en een bedrijfspand van Spec Entertaiment. De waarde daarvan is lastig in te schatten. Één van de woningen kwam uit op nog geen vijf ton, dus bij elkaar zal het nog geen miljoenen waard zijn. In Marokko heeft hij ook nog wat vastgoed. De waarde daarvan wordt ingeschat op zo’n 2 miljoen euro. Natuurlijk heeft hij dan ook nog Bentleys en Rolls-Royces, dus die mogen er ook wel voorzichtig bij opgeteld worden.

Momenteel heeft dus alleen vastgoed inkomsten, want SPEC en the VOICE liggen stil, maar volgens de QUOTE had hij voor het gebeuren op televisie 11 miljoen. Meer dan genoeg dus.  Hoe gaat hij een comeback maken? Volgens bronnen heeft  hij dus nog miljoenen over en heeft hij het nog niet zwaar. Maar hoe is dit over 5 jaar? 

We houden je op de hoogte. 

Wil jij nou ook veel geld verdienen? Veel geld online verdienen door middel van websites en content? Wat dacht je dan van affiliate marketing? Bekijk deze cursus en leer hier alles over. Succes! Als wij het kunnen kan jij het namelijk ook.

Bron: Bekende Buren, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments