HomeLifeANNA: STATUS. Prime Video heeft een documentaireserie gemaakt over Anna Nooshin.

ANNA: STATUS. Prime Video heeft een documentaireserie gemaakt over Anna Nooshin.

Ook Anna Nooshin komt met haar eigen documentaireserie. Het is helemaal trending. Een eigen documentaire over je leven. Ook Selma Omari komt met een documentaire: Geen Gezeik. Om eerlijk te zijn zijn we meer fan van de talentvolle Anna Nooshin.

Prime Video heeft een vierdelige documentaireserie gemaakt over Anna Nooshin. De bekende influencer en onderneemster die je vast wel kent inmiddels of je hebt van haar gehoord via de televisie etc. Het moet een verassende Anna schetsen. Iets wat we nog niet hebben gezien. De kwetsbare kant van een beauty en fashion icon. Ze staat bekend om haar looks op de gram, maar Anna is meer dan dat. De documentaire is vanaf 29 april te zien op de streamingdienst en wij gaan zeker kijken.

De titel? ANNA: STATUS. Anna wil laten zien dat het oke is om zoekende te zijn en dat we vinden we mooi uitgangspunt voor een serie. Opzoek naar jezelf. Een boek wat wij op jonge leeftijd hebben gekocht, maar we zijn eigenlijk nog steeds zoekende en met ons veel andere mensen. Ben jij ook opzoek naar jezelf? Wie ben ik? En wie wil ik zijn?

Ze hoopt vooral dat “kleine Anna’s” die de documentaire zien zich realiseren dat je heel vaak fouten maakt en daarvan leert. “Maar geef nooit op, want dan verlies je pas echt.” Een rolmodel voor de jeugd, dat is wat we graag willen zien.

“Ik hoop ook kijkers kennis te laten maken met mijn cultuur en vooral ook met mijn familie, die ik zo koester en die me zo hebben gevormd.”

Deze bijzondere serie over Anna Nooshin, onthult de verborgen werkelijkheid achter een publiek figuur die mensen denken te kennen, maar die zich nog nooit zo kwetsbaar heeft laten zien. Je ziet vaak alleen de glamour, maar niet de rest van een persoon en krijgt dan vaak een oppervlakkig beeld. Elk mens heeft meerdere kanten en wij vinden het een goed idee dat Anna ook haar kwetsbare kant laat zien.

Wij vinden Anna Nooshin een bijzonder mens, een inspirerende onderneemster en gaan de documentaire zeker kijken.

Bekijk hier de trailer!

Image: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments