HomeMoneyBizzey miljonair in 2024? Lees hier meer over deze rapper.

Bizzey miljonair in 2024? Lees hier meer over deze rapper.

Is rapper Bizzey Miljonair in 2024? Wat denken jullie?

Deze man is al jarenlang bezig in de muziekindustrie. Hij begon zijn carriere als DJ en MC bij het trio “Yellow Claw”. Met dope hits als “Shotgun” en “Thunder” werden ze bekend in Nederland, maar ook daarbuiten. In interviews gaf hij aan dat hij erg depressief was in die tijd en zijn vrouw Renee miste. Ook was er een baby opkomst. Hij besloot na een aantal jaar voor zichzelf verder te gaan. Was hij doorgegaan met Yellow Claw dan was hij al veel eerder miljonair geweest.

Maar ook solo doet hij het goed. Met hits als “Traag”, “Ja” en “Drama” gaat hij erg lekker. Hij heeft daarnaast een recordlabel: Yung Capital Records.

Maar dan, is Bizzey nou miljonair in 2024?

In meerdere interviews heeft Bizzey laten weten dat hij al een tijdje miljonair is. Naast hitmaker is hij ook ondernemer en bezit hij huizen in Bali. Hij spendeert veel tijd op Bali met zijn vrouw en kind. Over het vermogen van Bizzey zijn geen exacte cijfers bekend. Wel weten we dus dat hij al een tijdje miljonair is en inmiddels anno 2023 multimiljonair. Al zal hij ook wel last hebben gehad van de corona, maar he wie niet? Corona is voorbij. Het is nu recessie. Gaan al die feestjes en festivals wel uitverkocht raken dit jaar?

Bizzey miljonair? Jazeker! Hoeveel miljoenen is niet bekend. Hij is in ieder geval wel multi-miljonair. Wij houden je op de hoogte!

Wil jij ook graag miljonair worden? Is beleggen jouw ding? Bekijk dit boek dan eens.

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments