HomeWritingBloggen is dood in 2024. Wie zegt dat?

Bloggen is dood in 2024. Wie zegt dat?

Bloggen is dood in 2024. Wie zegt dat? Maybe just a little bit. Its different than before. 

Wij denken juist dat het weer springlevend is en dat reading books “dead” is. De blogs en online magazines nemen het over van de “gedrukte” tijdschriften. Leuke informatie is nu gewoon allemaal gratis online te vinden dus waarom er voor betalen? Je favoriete beauty bloggers volgen, je favoriete marketing blogs lezen en je favoriete hiphop artiesten in de gaten houden en dat kan allemaal online. Daar hoef je niks voor te betalen. Uiteraard kan je ze ook volgen op social media, maar mensen die van lezen houden en de laatste nieuwtjes en informatie willen kunnen terecht op het web. En wat doen mensen op een saaie zondag? Juist, Googlen en lezen.

Hetzelfde kan je eigenlijk ook wel zeggen voor educatie. Het is goed om een papiertje te hebben achter de hand (want je weet maar nooit), maar het internet leert je ook hoe je online een inkomen kan verdienen door middel van bloggen, door middel van een online magazine en door middel van bijvoorbeeld een webshop. Online ondernemen is de toekomsttrend. Lees hier meer over op Carriere Tijd.

Is bloggen dus dood anno 2023? Wij denken dat het eigenlijk nooit dood kan gaan, want mensen blijven Googlen en zijn op zoek naar informatie en zolang jij met goede content komt die mensen graag willen lezen.

En lezers zorgt ervoor dat jij kan verdienen met jouw blog of online magazine.

Ben je nou helemaal overtuigd?

Start vandaag nog!

Maak er een concept van .

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments