HomeBeautyFenty Beauty in Nederland, maar waar dan? Is het eigenlijk wel al...

Fenty Beauty in Nederland, maar waar dan? Is het eigenlijk wel al hier te koop?

Fenty Beauty is een big hype. This woman can do it all en wij zijn zwaar fan! Wie niet trouwens? Rihanna is gewoon een powervrouw met talent.

Na een succesvolle zang carrière heeft ze nu ook een beauty en lingerie empire. Ze is een miljardair. Like what? Lees hier meer.

We gaan Fenty Beauty zeker uitproberen op onze andere website en ook haar lingerie lijn. Is it worth the hype? Ze heeft zeker veel producten.

Fenty Beauty is helaas niet zo makkelijk te koop in Nederland. Het ligt niet zoals veel merken (denk aan Kylie Cosmetics) gewoon in het schap bij de Douglas, we moeten er wel iets meer moeite voor doen.

Even kort (de meeste beauty fans zullen het wel weten, maar toch).

Wat is Fenty Beauty?

Fenty Beauty is in 2017 gelanceerd en het is het make-up merk van de succesvolle en geliefde Rihanna. Toen het merk gelanceerd werd was het heel bijzonder dat ze maar liefst 40 kleuren foundation hadden. Dit had bijna geen enkel merk. Dus dit maakte haar make-up wel heel bijzonder en ook geliefd bij de darker skin ladies.

Maar dan, waar koop je dit merk dan in Nederland?

Fenty Beauty is helaas (nog) niet in Nederland verkrijgbaar. Dus helaas niet bij Douglas, maar ook niet bij de Bijkekorf of bij ICI Paris. Jammer, dus hoe kom je aan haar producten?

Je kan Fenty beauty vanuit Nederland bestellen bij Sephora.fr. Hier heb je dus wel een creditcard voor nodig. De website is in het Frans, maar bezorgt wel in Nederland.

En dan voor de Nederlanders die vlakbij Duitsland wonen.. Daar zitten Sephora winkels die dus Fenty Beauty verkopen. Ben je echt een grote Rihanna make-up fan? Op naar een leuke reisje naar Duitsland. Je moet wat overhebben voor jouw blog of vlog (beauty) kanaal.

Dear RIRI: when can we shop Fenty Beauty at Douglas? We are waiting for this power move for the Dutchies!

Stay tuned.

Image: shutterstock 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments