HomeLifeHebben creatieve mensen meer moeite met het vinden van een partner?

Hebben creatieve mensen meer moeite met het vinden van een partner?

Daten, het is al lastig voor veel mensen. Daten is anders dan vroeger. Je hebt nu velen apps en websites. Maar alsnog is daten best lastig. Mensen hebben meer eisen tegenwoordig en willen bijvoorbeeld ook graag dat hun partner ook ambitieus is of bijvoorbeeld creatief. Creatieve mensen begrijpen elkaar beter en dit creëert vaak een goede band. Creative men where you at? Lets create some epic art or business!;)

Daten voor creatieve mensen is misschien nog wel veel lastiger. Helaas is er volgens mij nog niet een bepaalde website of app speciaal voor de creatieve branche. Je hebt natuurlijk wel Tinder, Happn, Badoo, Bumblr etc. Er is genoeg te vinden, maar het blijft lastig.

Creatieve mensen zijn vaak hooggevoelig en leven een beetje in hun “Eigen wereld”. Non creatives begrijpen ze vaak niet.

Heb je dan toch je life soulmate gevonden en gaan jullie eindelijk trouwen? Dan is het tijd om een unieke lokatie uit te zoeken. Bij een uniek stel hoort een unieke trouwlocatie. Wat dacht je van artistiek en kleurrijk? Genoeg keuze te vinden. Ik weet in ieder geval zeker dat als ik ooit ga trouwen ik in het rood ga en voor een kleurrijke locatie ga. Maar ieder zijn ding. Ga voor iets wat bij jullie als stel past. Ga je het groot vieren of hou je het liever wat kleiner?

Uiteraard komt er veel kijken bij een bruiloft. Je hoort ook een goede trouwfotograaf te regelen die alles vastlegt op deze bijzondere dag.

Geniet er vooral van en wees blij dat je jouw match gevonden hebt. Die creatieve ambitieuze partner.

Geniet van jullie mooie dag op een unieke locatie!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments