Drake aka Drizzy aka the goat. Het vermogen van Drake. Wat verdient hij en wat is zijn totale vermogen?

Drake is inmiddels een legende met al zijn hits en records. Al staan de optredens even stil, Drake staat niet stil. Hij scoort hit na hit, breekt record na record. Hij zit al 10 jaar in de muziek business en is niet meer weg te denken. Maar met zijn merk OVO heeft hij ook een kledinglijn en eigen recordlabel. Daarnaast heeft hij samenwerkingen met onder andere Nike. Bekijk de collectie hier. Hij heeft ook nog een album in de maak. Wanneer die precies uitkomt is onduidelijk. Momenteel staat het gepland op 3 september. 3? WHy not 6 september. That would be dope. Its been 6 years!

Maar dan het vermogen van Drake?

De Canadese rapper Drake is de 5ste rijkste rapper ter wereld met een fortuin van 150 miljoen dollar (133 miljoen euro). (dat was in 2019, inmiddels zal het dus wel meer zijn dan dat). Hij zit niet alleen in de muziekwereld. Hij bezit aandelen in Virginia Black whiskey en is hij zeer actief op de huizenmarkt.

Ook was hij een producer voor de serie Euphoria. Hij is dus veel meer dan alleen een rapper en ondernemer.

Vermogen rapper Drizzy?

Inmiddels meer dan 150 miljoen dus en we verwachten dat deze man ook nog wel miljardair wordt als hij zo doorgaat.

Ben jij nou benieuwd wat creatieve mensen zo bijzonder maakt? Lees dit artikel dan eens. We love the childish artist:)

Wil jij nou ook graag online geld verdienen? Je eigen online Business starten? Bekijk dan onze shop en begin vandaag nog!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here