HomeMoneyHet vermogen van Hef in 2024. Hoe rijk is deze rapper?

Het vermogen van Hef in 2024. Hoe rijk is deze rapper?

Het vermogen van Hef. Hoe rijk is deze rapper? Is hij al miljonair?

Er is niet zoveel bekend over deze rapper, maar hij gaat wel al lange tijd mee.

Juliard Frans is zijn echte naam, beter bekend onder zijn artiestennaam Hef of Hef Bundy. Hij werd geboren in Rotterdam. Hij is van antililiaanse afkomst. Hij is momenteel naast artiest ook A&R bij het populaire platenlabel Top Notch.

Hef werd geboren in Rotterdam en groeide vervolgens op in Schiedam, Spijkenisse, de Bijlmer en in het Rotterdamse hoogvliet. Hef is de oudere broef van rapper Crooks en het halfbroertje van Adje, zij hebben dezelfde vader, maar een andere moeder.

Hef begon zijn carrière in het criminele circuit met het verkopen van drugs. In 2008 werd hij steeds bekender met zijn raps over het straatleven in de Rotterdamse buurt Hoogvliet. In dat jaar bracht de rapper ook een album “Boys in de hood vol. 1” uit, in samenwerking met zijn (half)broers Adje en Crooks. Inmiddels is de tweede versie hier. Lees hier meer.

In 2009 kwam zijn debuutalbum “Hefvermogen” uit. Het nummer waar wij benieuwd naar zijn: Hef zijn vermogen, aight..

Een jaar later tekende de rapper een contract bij het label Noah’s Ark en volgde er nog meerdere albums. Hij heeft meerdere platina en gouden platen. Daarnaast is hij ook meermaals te zien geweest op het witte doek voor onder ander de films Gangsterboys (2010) en Patser (2018).

Wat is het vermogen van rapper Hef in 2024?

Er is niet zoveel bekend over deze rapper zijn vermogen. We hebben dus eigenlijk geen idee. Het waren lastige en  moeilijke jaren zonder optredens dus het was voor hem waarschijnlijk ook lastig. Inmiddels is hij weer terug en kan hij weer optreden. We denken dat hij nog geen miljonair is, maar wel hard op weg is. Hij gaat inmiddels al even mee.

Wil jij nou ook rijk worden door bijvoorbeeld beleggen in vastgoed of op de beurs? Bekijk dit dan eens.

Bron: wikipedia & parra.nu, Beeld: Facebook

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments