De belangrijke vraag: hoeveel unieke bezoekers heeft jouw blog of online magazine nodig om mee te draaien in de blog wereld en om samenwerkingen aan te gaan met andere bedrijven?

Jij wilt natuurlijk uiteindelijk graag geld verdienen met je blog of online magazine en samenwerkingen aan gaan met andere merken in de vorm van bijvoorbeeld een gesponsord blog post.

Er wordt op internet geschreven over dat je ongeveer meetelt vanaf 10.000 unieke bezoekers per maand. Hoe meer hoe beter natuurlijk. Maar vergeet niet dat het ook belangrijk is dat je aan social media doet en dat jouw website er goed uitziet. Een website kan wel tienduizenden bezoekers hebben, maar het moet er ook een beetje goed uitzien natuurlijk. Daarnaast zijn je DR en DA waarde belangrijk. Denk hier dus ook aan!

Wil jij dus graag samenwerken met merken en PR bedrijven? Zorg dan dat je blog er goed uitziet, je interessante originele content hebt, je meer dan 10.000 unieke bezoekers per maand hebt en je ook aan je social media werkt. Social media is natuurlijk tegenwoordig niet meer weg te denken. Wil jij nou graag een influencer worden? Lees dit dan eens.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here