HomeInfluencersInfluencer Sarah van Soelen. Alles wat je wil weten.

Influencer Sarah van Soelen. Alles wat je wil weten.

Influencer Sarah van Soelen. Who’s that chick?

Ze komt de laatste tijd veel in het nieuws, maar wie is deze dame eigenlijk?

Het is het nieuwe liefje van Andre Hazes. Hij trok bij haar en haar familie in na de breuk tussen hem en Monique. Destijds benadrukte hij dat hij geen relatie had met Sarah, maar dat blijkt dus nu verleden tijd. “Ik ben wel gek op dat meisje”, aldus de zanger die in hetzelfde programma ook nog eens benadrukt hoe belangrijk de band met de vader van Van Soelen is. “Hij is een heel goede vriend.”.

De nieuwe Hazes vlam is 25 jaar oud en verdient haar centen met het modellenleven en als Instagram-influencer. Maar ze heeft ook een rijke vader dus echt veel zal ze niet hoeven doen voor haar geld, maar dat weten we uiteraard niet zeker. Ook heeft ze volgens mij aardig wat laten doen aan haar gezicht en haar lijf, maar agh wie niet tegenwoordig? Het is de trend die de Kardashians hebben neergezet. Verbouw je lijf, want pure nature is not good enough, aldus de nieuwe generatie. Tja wat zullen we zeggen. Is dit echt nodig? Is dit wat de nieuwe generatie echt wil? Is dit nou echt mooi?

Op Instagram heeft ze inmiddels meer dan 100.000 volgers, al moet gezegd worden dat dat aantal nog ruim de helft was voor Hazes haar naam noemde in het bericht op Instagram waarin hij het einde van zijn relatie met Mo aankondigde.

Influencer Sarah van Soelen: One to watch!

Update: het is alweer uit inmiddels…

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments