HomeWritingNSMBL: Wat is dat voor een online magazine?

NSMBL: Wat is dat voor een online magazine?

NSMBL: wat is dat nou precies voor een online magazine?

NSMBL gaat over het leven en alles wat erbij hoort. Mode, liefde, eten, emotie en kunst: als het inspireert en krachtig is, is het NSMBL

Dagelijks zullen zij je op meerdere momenten proberen te verrassen, verblijden en ontroeren met de leukste en meest inspirerende stukjes van over de hele wereld. Daarnaast zijn ze altijd aanwezig bij de leukste modefeestjes, evenementen en shoots waardoor we je een kijkje kunnen geven in de gekke, maar altijd leuke mode-industrie.

NSMBL is er voor vrouwen die dagelijks geïnspireerd willen worden, maar geen zin hebben om zich telkens te moeten worstelen door de constante waterval van roze glitters.

De inmiddels 34 jarige Anna Nooshin startte in 2011 haar lifestylewebsite NSMBL.nl, nu één van de grootste lifestyle websites in Nederland. Ze hebben ook een YouTube account met meer dan 40k abonnees.

Om heel eerlijk te zijn vind ik het een oppervlakkig online magazine en niet erg inspirerend, maar meningen kunnen uiteraard verschillen. Ze zijn een groot fan van alles wat de Kardashians doen en laten dat nou niet echt inspirerende, diepgaande mensen zijn. Maar de Kardashians worden natuurlijk veel Gegoogled en over gelezen dus het is wel begrijpelijk dat daar dan ook veel over geschreven wordt.

Persoonlijk houden wij meer van diepgang en de real life, maar als je van de laatste nieuwtjes houdt, van beauty, fashion etc dan zit je bij dit magazine wel goed.

Check it out.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments