HomeMoneyWat is Quote? Lees hier meer.

Wat is Quote? Lees hier meer.

Wat is Quote?

Quote, denk groot!;)

Quote is een tijdschrift dat je moet kennen als je van geld houdt.

Money talks, bullshit walks. Not really uiteraard. Er is meer dan geld, maar geld is toch best interessant. Met geld kan je een hoop doen en het kan je leven toch een stukje mooier maken. Vele artiesten hebben het al gemaakt en verdienen miljoenen met hun talent, maar er zijn er ook nog veel op weg naar de top. Wij zijn er voor beiden!

Wij zijn op zoek gegaan naar de leukste tijdschriften van Nederland. En daar hoort uiteraard de Quote bij. Het magazine over geld. Quote bericht over de stand van zaken in het Nederlandse bedrijfsleven, over mensen in zaken, geld, carrière en het leven aan de top: een interessant tijdschrift dus als je er van houdt teminste.

Het tijdschrift bestaat al een hele tijd. Het is sinds november 1986 een Nederlands tijdschrift dat vooral in het nieuws komt met het jaarlijks openbaar maken van de Quote 500, een lijst van de 500 rijkste mensen van Nederland. Een Amerikaans idee van het populaire tijdschrift Forbes.

In november 2016 trad Sander Schimmelpennick aan als hoofdredacteur. Hij vertrok in september 2020. Op 25 januari 2021 werd Paul van Riessen aangekondigd als nieuwe hoofdredacteur.

Wij houden het tijdschrift Quote in de gaten.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments