HomeMoneyVermogen Famke Louise in 2024. Curious?

Vermogen Famke Louise in 2024. Curious?

Vermogen Famke Louise in 2023. Who this’? It is Famke Louise! Vlogger, model en zangeres. You gotta know here. Van haar grote hits “Op me Monnie, “Vroom” en “Alleen door jou”. Maar wat verdient ze nou eigenlijk? Is ze een miljonair? En heeft ze eigenlijk talent?….of is ze zwaar overrated?

Zij is het bewijs dat je rijk en beroemd kan worden zonder talent, just like the Kardashians.

Wat zijn haar inkomstenbronnen?

Optredens: Famke is met name bekend geworden door haar muziek en het zal je dan ook niet verbazen dat ze met een avondje optreden duizenden euro’s verdient. Hoeveel precies weten we niet. Al lijkt ze de laatste tijd niet meer echt op te treden gezien haar concert agenda.. Haar muziek carrière staat op een laag pitje. Zoveel fans heeft ze helemaal niet.

Spotify: De muziekservice betaalt per stream gemiddeld €0,0072. Ook hier verdient ze duizenden euro’s mee. Benieuwd wat je nou precies met Spotify verdient? Lees dit artikel dan eens.

YouTube: Ook met YouTube weet ze een hoop geld binnen te halen. YouTube betaalt zo’n €1000 voor een miljoen views. Om je een beeld te geven, haar single “Op Me Monnie” werd alleen al meer dan 13 miljoen keer bekeken. Zo heeft ze vele hits. Ook hier verdient ze dus aan.

Social Media: Famke heeft meer dan 1 miljoen volgers en heeft regelmatig samenwerkingen met merken. Dit levert Famke Louise maandelijks ook aardig wat geld op. Hoeveel precies is niet bekend maar 1 samenwerking levert haar zeker duizenden euro’s op.

Daarnaast doet ze mee aan de Roast op Comedy centraal. Meid wat doe je jezelf aan? En ze doet mee aan Heel Holland bakt. Is ze dan misschien wel goed in de keuken? Daarnaast heeft ze een eigen reality serie samen met haar vriend Denzel SLager.

Maar dan de vraag: wat is haar totale vermogen?

Er valt nergens terug te vinden wat haar precieze vermogen is. We weten dan ook niet of ze miljonair is, maar ze is nog jong dus we denken eigenlijk dat ze dat nog niet is. Maar wie weet in de toekomst. Misschien komt ze nog met een eigen bedrijf..

Ze heeft volgens heb web inmiddels 8 ton in 2024. Maar dit is een schatting en weten wij dus niet zeker. 

Dat er genoeg geld binnenkomt, is in ieder geval één ding wat zeker is.

Geld verdienen met een blog of online magazine?

Dat kan. Lees vooral onze artikelen en neem een kijkje op www.carrieretijd.nl

Ga ervoor, succes, je kan het!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments