HomeLifeKlopt de titel van het blog nog wel? Misschien niet helemaal..

Klopt de titel van het blog nog wel? Misschien niet helemaal..

Life of an Artist is misschien niet helemaal meer een goede naam. Je begint ergens en komt er uiteindelijk achter dat het toch misschien niet werkt of niet helemaal past bij wat je wil uitstralen als merk/online blog. Je begint een business/blog meestal niet alleen als hobby, maar ook omdat je er uiteindelijk geld mee wilt verdienen. Van een hobby naar een bedrijf. Dat kan, maar dan moet je het soms toch even anders aanpakken.

Life of an Artist is uiteindelijk een unieke website met alles wat ons (mij, Mandy, de founder en owner) betreft. Life of an Artist heeft geen redactie. Its just me, myself and I. The do-it-yourself spirit.

Het leven van een kunstenaar, het leven van een talent wat er moeilijk tussenkomt en obsessed is met het helpen van anderen die hetzelfde ervaren. Maar daarnaast ook ander talent, rappers, content creators, influencers, vloggers, bloggers, dope fashion merken, art, design etc. Een mix van een persoonlijk blog en een artiesten/talentenblog. Een uniek online magazine in Nederland wat ook graag jongeren wil helpen met een eigen online carrière.

Als het creatief is en jongeren inspireert, motiveert of helpt dan hoort het thuis op Life of an Artist.

Wij zijn het merk voor creatief en ondernemende jongeren en willen opkomend talent daarnaast graag helpen.

Heb jij talent? Stuur het dan naar info@lifeofanartist.nl

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments