HomeMoneyHet vermogen van Jaimie Vaes. De ex van Lil Kleine. Benieuwd?

Het vermogen van Jaimie Vaes. De ex van Lil Kleine. Benieuwd?

In de playboy? Wat een schande. Niks zelf voor elkaar gekregen (famous dankzij ex Lil Kleine), maar wel een rapportage in de playboy. Eigenlijk hoort deze vrouw ook helemaal niet thuis op dit platform. Jaimie Vaes is een populaire Nederlandse presentatrice, influencer en de ex-vriendin van rapper Lil Kleine. Er is veel gedoe geweest rondom de mishandeling van Jaimie Vaes en haar ex Lil Kleine. Ze gaat in ieder geval nooit meer na hem terug, aldus Jaimie. Ze is helemaal klaar met hem en ze hoeft zelfs geen alimentatie meer. Ze verdient inmiddels haar eigen geld en hoe?! Lees gauw verder.

Jaimie Vaes werd geboren op 17 augustus 1989 in Den Haag. Ze studeerde Fashion Styling en Design aan de Artemis Styling Academy in Amsterdam. Zo begon ze met onder andere de volledige styling voor zijn tour en ze hield zich bezig met zijn kledinglijn. Jaimie is namelijk het creatieve brein achter “JORIK”. Lees hier meer over zijn kledinglijn. Ook was ze te zien in de realityserie: Jamie in the Vaes Lane. Waar ze een inkijkje geeft in haar privéleven. Er komt een seizoen 3 en daarmee verdient ze 60.000 euro. Kassa dus! Verder zorgt ze voor hun zoontje Lio. Ze is ook een influencer en heeft meer dan 500k volgers op de gram. Of ze daarmee ook verdient is niet helemaal duidelijk.

Maar dan, wat is het vermogen van Jaimie Vaes?

Er is helaas niks bekend over haar vermogen. Haar ex-vriend is miljonair, maar of zij een miljoen euro heeft is niet helemaal duidelijk (lijkt ons niet). Ze zal wel verwend zijn haar ex-vriend en wat achter de hand hebben. Maar ze is niet met Lil KLeine geweest voor zijn geld geeft ze aan in de media. Ze verdient nu dus veel geld met haar serie op Discovery+ en staat volop in de spotlights, met name door haar fotoshoot in de playboy. 

We houden je op de hoogte als we meer weten over haar vermogen en verdiensten!

Wil jij nou graag leren beleggen en je eigen inkomen? Geen golddigger zijn maar slim beleggen? Lees dit dan eens.

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments