HomeMoneyHet vermogen van Jaimie Vaes. De ex van Lil Kleine. Benieuwd?

Het vermogen van Jaimie Vaes. De ex van Lil Kleine. Benieuwd?

Eigenlijk hoort deze vrouw ook helemaal niet thuis op dit platform. Of toch wel? Maar ze heeft een behoorlijke goede indruk gemaakt op televisie bij Expeditie Robinson 2023. Wat een bikkel. Ze kan meer dan je denkt en kwam ook op voor Eva Simons. Misschien toch onderschat?! Social media is dus niet alles en geeft vaak een verkeerd beeld van iemand. Jaimie Vaes is een populaire Nederlandse presentatrice, influencer en de ex-vriendin van rapper Lil Kleine. Er is veel gedoe geweest rondom de mishandeling van Jaimie Vaes en haar ex Lil Kleine. Ze gaat in ieder geval nooit meer na hem terug, aldus Jaimie. Ze is helemaal klaar met hem en ze hoeft zelfs geen alimentatie meer. Ze verdient inmiddels haar eigen geld en hoe?! Lees gauw verder.

Jaimie Vaes werd geboren op 17 augustus 1989 in Den Haag. Ze studeerde Fashion Styling en Design aan de Artemis Styling Academy in Amsterdam. Zo begon ze met onder andere de volledige styling voor zijn tour en ze hield zich bezig met zijn kledinglijn. Jaimie is namelijk het creatieve brein achter “JORIK”. Lees hier meer over zijn kledinglijn. Ook was ze te zien in de realityserie: Jamie in the Vaes Lane. Waar ze een inkijkje geeft in haar privéleven. Er komt een seizoen 3 en daarmee verdient ze 60.000 euro. Kassa dus! Verder zorgt ze voor hun zoontje Lio. Ze is ook een influencer en heeft meer dan 500k volgers op de gram. Of ze daarmee ook verdient is niet helemaal duidelijk.

Maar dan, wat is het vermogen van Jaimie Vaes?

Er is helaas niks bekend over haar vermogen. Haar ex-vriend is miljonair, maar of zij een miljoen euro heeft is niet helemaal duidelijk (lijkt ons niet). Ze zal wel verwend zijn haar ex-vriend en wat achter de hand hebben. Maar ze is niet met Lil KLeine geweest voor zijn geld geeft ze aan in de media. Ze verdient nu dus veel geld met haar serie op Discovery+ en staat volop in de spotlights, met name door haar fotoshoot in de playboy en met Expeditie Robinson. 

Waar ze nu nog meer mee komt? Geen idee, ben benieuwd. Zeker onderschat deze dame. 

We houden je op de hoogte als we meer weten over haar vermogen en verdiensten!

 

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments