HomeMoneyVermogen Enzo Knol in 2024 (update). Wat verdient deze YouTube ster?

Vermogen Enzo Knol in 2024 (update). Wat verdient deze YouTube ster?

Vermogen Enzo Knol in 2024? Benieuwd? Lees gauw verder.

Enzo Knol is één van de meest succesvolle Nederlandse YouTubers. Hij uploadt elke dag een nieuwe video, waarin hij laat zien hoe een ‘gewone’ dag in zijn leven eruit ziet. Deze vlogs trekken telkens honderduizenden tot soms wel miljoenen kijkers. Maar wat levert zoiets nou op?

Enzo Knol uploadde in 2013 zijn allereerste video. Dat was het begin van een ongelofelijk succesvolle carrière op Youtube. Inmiddels heeft Enzo meer dan 2 miljoen abbonees en meer dan 4600 video’s upgeload.

YouTubers verdienen gemiddeld zo’n 1000 euro per 1 miljoen views. Enzo Knol heeft meer dan dan 2 miljoen euro verdiend met zijn Youtube kanaal. Hij heeft ook nog een apart game-kanaal met 713k subscribers, maar daar doet hij niet veel meer mee.

Natuurlijk is Youtube niet zijn enige bron van inkomsten. Als media persoonlijkheid mag heb je ook te maken met sponserdeals en kan je kleding uitbrengen. Dit is ook precies waar Enzo een groot deel van zijn salaris mee invult. Op zijn website knolpower.nl verkoopt hij zijn eigen merchandise. Hij verkoopt kleding, petten, mondkapjes (erg handig tegenwoordig), tassen, telefoonhoesjes en nog veel meer. Een leuke webshop. Verder heeft hij samenwerkingen met grote bedrijven zoals Jumbo en komt hij af en toe voorbij op de traditionele televisie. Een Knol empire dus!

Ook werkt hij momenteel samen met Sony, Yamaha, heeft hij verschillende barterdeals en komt hij regelmatig opdagen in pretparken en op evenementen voor meet & greets. Uiteraard zal hier overal een vergoeding voor tegenover staan. Hoeveel is niet precies bekend.

Maar we kunnen wel zeggen dat deze man miljonair is. Hoeveel miljoen precies? Dat is niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk wel rond de 10 miljoen.

vermogen Enzo Knol in 2024? Genoeg dus! Knol power!

Wil jij nou ook veel geld verdienen in 2024?

Lees dan vooral onze andere artikelen en neem een kijkje op www.carrieretijd.nl

 

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments