HomeMoneyVermogen Frenna in 2024. Benieuwd? Lees gauw verder

Vermogen Frenna in 2024. Benieuwd? Lees gauw verder

Rapper Frenna: kennen we wel toch? Gaat al behoorlijke tijd mee in de urbanscene. Vermogen rapper Frenna in 2024? Benieuwd? Lees gauw verder.

Zijn vijfde studioalbum heet “Highest”. Nah, not really the highest. Hij is eigenlijk niet zo inspirerend en erg op zijn eigen fame gefocust. Mag wel iets meer doen voor de mensen en de fans. Je bent niet beter omdat je zo bekend bent. Ze socials zijn in ieder geval niet heel inspirerend. 

Francis Edusei is een Nederlandse rapper en ondernemer. Rapper Frenna moet je gewoon kennen! Inmiddels bekend van hits zoals “Pull Up”, “Verleden tijd”, “Money Deh Yah” en nog veel meer.

Hij begon met rapformatie SFB en brengt daarnaast werk uit als solo-artiest en samen met anderen. SFB Verkocht meerdere malen uit in de ZIGGO dome.

Hij heeft zijn eigen festival. Op 20 juli 2024 is het weer tijd voor een nieuwe editie van 7 Fest, het eigen festival van Frenna in het Haagse Zuiderpark. 

Ook wil Frenna graag doorbreken in het buitenland. Wie weet! Samenwerken met buitenlandse artiesten..en je focussen op het Engels. 

Vermogen Frenna in 2024, benieuwd? 

Volgens sommige sites heeft hij een vermogen van 3 miljoen. 3 miljoen is misschien wat veel. Volgens bronnen heeft hij sowieso wel meer dan 1 miljoen. Van broke naar rich. Hij draait al lange tijd mee in de muziekbusiness en is hij eigenaar van het label:777records. Hij zal dus aardig wat verdienen met zijn recordlabel, muziekstreams etc. In 2019 was Frenna met meer dan 336 miljoen streams de meest beluisterde Nederlandse artiest. Daar heeft hij flink geld mee verdiend.

Wij houden je op de hoogte over Frenna en houden hem in de gaten. 

Tip de redactie: info@lifeofanartist.nl

 

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments