HomeMoneyVroeg met pensioen? Met deze tips kan het. Lees verder.

Vroeg met pensioen? Met deze tips kan het. Lees verder.

Vroeg met pensioen? Dat kan! Maar hoe?

Het artiestenleven gaat vaak over veel geld maken in korte tijd, in je jongere jaren en dan je geld investeren en beleggen en dan met pensioen kunnen.

Maar hoe doe je dat nou? Hoe kan jij met pensioen op je 45ste?

Door slim met je geld om te gaan. Om als artiest niet alles er door heen te smijten (denkt aan Lil Kleine), maar om rustig aan te doen met je geld en het goed te beleggen en te investeren.

Door de Fire-movement kunnen steeds meer mensen het kantoorleven vroegtijdig verlaten en vaak vroeg met pensioen. Wil jij nou meer lezen over de Fire-movement? Lees dit artikel dan eens. De FIRE website van Puck Landewe.

Als artiest verdien je veel geld in korte tijd. Zorg dat je goede financiële keuzes maakt en het geld belegt of investeert. Wil jij graag investeren in vastgoed en hier alles over leren? Neem hier dan eens een kijkje. Wil jij graag alles leren over beleggen? Neem hier dan eens een kijkje.

Maar ook met een goede betaalde baan kan je veel geld sparen en uiteindelijk investeren. Zuinig leven kan een middel zijn, maar ook bijvoorbeeld online ondernemen naast je baan in loondienst kan een middel zijn om extra geld te verdienen. Start bijvoorbeeld een website, schrijf veel content en zet er een verdien model op (denk aan advertenties of cursussen verkopen). Hulp nodig bij de content? Neem hier dan eens een kijkje.

Affiliate marketing is bijvoorbeeld erg trending. Passief geld verdienen online door middel van het verkopen van producten en daar een commisie aan verdienen. Het is hard werken, maar later kan je ervan genieten. Wil jij nou alles leren over affiliate marketing? Check this out!

Vroeg met pensioen? Het is mogelijk met hard werk, maar ook door slimme keuzes te maken. Succes!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments