HomeMoneyVerdiensten Noor de Groot. Leeshethier!

Verdiensten Noor de Groot. Leeshethier!

Verdiensten Noor de Groot? Benieuwd?

Life of the creative stars: Noor de Groot, deze influencer moet je kennen. Wat zijn haar verdiensten en wat is haar vermogen?

We hebben al meer over haar geschreven. Het is een succesvolle blogger, Youtuber, influencer en schrijfster.

Ze werd bekend met haar blog Queens of Jet lags. Check out her blog here. OP haar blog plaatst ze eigenlijk niks meer. Je kan haar social media channels hier terugvinden. Ze is actief op Instagram, YouTube en TikTok. De platformen van nu eigenlijk.

Door haar bekendheid op sociale media heeft zij diverse grote modehuizen aan zich weten te binden en werkt zij samen met merken als Dior en Louis Vuitton. Verder heeft ze ook nog collecties mogen uitbrengen in samenwerking met Superga en het merk NA-KD. Ze verscheen al op de cover van tijdschriften als Glamour, Grazia, Fashionchick en Talkies. Hiernaast schreef ze ook nog een boek. Een boek over haar magische fotowereld en tegelijkertijd jóuw persoonlijke stijlgids. Want hoe blijf je authentiek op Instagram, die droomwereld waarin iedereen elkaar kopieert? In Queen of Jetlags deelt Noor tips voor het ontdekken van je eigen stijl als beginnend influencer. Ook neemt ze je mee op reis naar haar online wereld, haar inspiratiebronnen, edits, etiquette, trends en tricks. Tot slot heeft ze ook nog een eigen sieradenlijn.

Wat verdient deze dame nou eigenlijk en wat is haar totale vermogen?

“Ik verdien goed, maar stop ook veel energie in mijn werk. Ik werk geen acht uur per dag maar vaak twaalf, lever privacy in en ben vaak in het weekend en ’s avonds weg voor werk. Deze maand maak ik zes reizen en dan moet ik mijn baby thuis achterlaten, wat ik verschrikkelijk vind.” aldus Noor in een interview.

Verdiensten Noor de Groot? Dat weten we dus niet precies. Maar gezien haar succes en de samenwerkingen met merken zal dat wel aardig goed zijn. Of ze een miljonair is? Dat denken wij niet. Maar wie weet komt dat nog.

Tip van ons: het is erg lastig om er nog tussen te komen met een social media platform. Probeer bloggen! Maar maak er dan meer een brand van.

Succes!

Bron: Grazia, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments