Verdiensten Noor de Groot? Benieuwd?

Life of the creative stars: Noor de Groot, deze influencer moet je kennen. Wat zijn haar verdiensten en wat is haar vermogen?

We hebben al meer over haar geschreven. Het is een succesvolle blogger, Youtuber, influencer en schrijfster.

Ze werd bekend met haar blog Queens of Jet lags. Check out her blog here.

Door haar bekendheid op sociale media heeft zij diverse grote modehuizen aan zich weten te binden en werkt zij samen met merken als Dior en Louis Vuitton. Verder heeft ze ook nog collecties mogen uitbrengen in samenwerking met Superga en het merk NA-KD. Ze verscheen al op de cover van tijdschriften als Glamour, Grazia, Fashionchick en Talkies. Hiernaast schreef ze ook nog een boek. Een boek over haar magische fotowereld en tegelijkertijd jóuw persoonlijke stijlgids. Want hoe blijf je authentiek op Instagram, die droomwereld waarin iedereen elkaar kopieert? In Queen of Jetlags deelt Noor tips voor het ontdekken van je eigen stijl als beginnend influencer. Ook neemt ze je mee op reis naar haar online wereld, haar inspiratiebronnen, edits, etiquette, trends en tricks. Tot slot heeft ze ook nog een eigen sieradenlijn.

Wat verdient deze dame nou eigenlijk en wat is haar totale vermogen?

“Ik verdien goed, maar stop ook veel energie in mijn werk. Ik werk geen acht uur per dag maar vaak twaalf, lever privacy in en ben vaak in het weekend en ’s avonds weg voor werk. Deze maand maak ik zes reizen en dan moet ik mijn baby thuis achterlaten, wat ik verschrikkelijk vind.” aldus Noor in een interview.

Verdiensten Noor de Groot? Dat weten we dus niet precies. Maar gezien haar succes en de samenwerkingen met merken zal dat wel aardig goed zijn. Of ze een miljonair is? Dat denken wij niet. Maar wie weet komt dat nog.

Wil jij nou ook veel geld online verdienen? Passief inkomen verdienen? Door middel van websites met content en Affiliate marketing is erg populair en de manier om “Slapend Rijk” te worden. Nouja zo makkelijk is het natuurlijk niet. Hard werken wordt beloond! Wil je hier alles over leren? Bekijk deze cursus dan eens!

Bekijk ook onze shop en start vandaag nog met jouw online Business/blog/brand.

Bron: Grazia, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here