HomeInfluencersWie is de beroemdste Tiktokker van Belgie in 2024?

Wie is de beroemdste Tiktokker van Belgie in 2024?

Wie is de beroemdste TikTokker van Belgie in 2024? Wieowie?

TikTok is trending en wordt steeds populairder onder jongeren. TikTok is de toekomst en zal groter worden dan Instagram. Video content is sowieso erg populair tegenwoordig.

Stienedlund heeft maar liefst 2,5 miljoen volgers op TikTok. Daarmee was ze maandenlang de populairste TikTokker van België. Maar ze is verslagen door ene Celine Dept.

Wie is Celine Dept?

De Herzeelse Celine Dept neemt haar positie over met maar liefst 10 miljoen volgers. Ze begon met het plaatsen van video’s op dit platform in april 2019.

De best bekeken video van Celine heeft meer dan 25 miljoen views en de meest gelikete video telt 3 miljoen likes. Dept is vooral bekend van haar voetbal, dans en trending content. Ze laten zich sponsoren door bedrijven . Het maken van video’s voor de populairste app van het moment is intussen een fulltime job geworden voor haar en dat op 20 jarige leeftijd.

Zo zie je maar. Van passie je werk maken. Het is mogelijk. Zo ook voor vele bloggers. Ben jij toch meer van de geschreven content? Begin dan een blog/online magazine in een populaire niche zoals finance/money. Neem ook een kijkje op Carriere Tijd.

Bron: Google, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments