HomeMusicWie is rapper en ondernemer Josylvio?

Wie is rapper en ondernemer Josylvio?

Wie is toch die bekende rapper en ondernemer Josylvio? Daar zijn veel mensen benieuwd naar.

Hij wordt in ieder geval flink Gegoogled.

Josylvio is een rapper waarvan de echte naam Joost Theo Yussef Abdel Galil Dowib is. Hij is half Egyptisch en half Nederlands. Hij woont momenteel in Ijburg met zijn vrouw en 2 kinderen. Joost aka Josylvio groeide op in ’t Gooi in de stad Naarden. Naast artiest is hij ook eigenaar van het label Hella Cash Gang, dat een samenwerking heeft met Top Notch.

Hij groeide op in Naarden (niet alle mensen uit Naarden zijn rijk en worden in een rijk gezin geboren). Hij heeft zichzelf gevochten naar de top en met succes. Hij is het kind van een Nederlandse moeder en een Egyptische vader, vandaar ook de Arabische invloeden in zijn muziek. Het muzikale talent van Joost heeft hij hoogstwaarschijnlijk geërfd van zijn moeder, die vroeger ook zangeres was.

Carrière

Josylvio heeft veel bijbaantjes gehad. Hij heeft onder andere gewerkt bij een pizzeria, maar hij was altijd al geïnteresseerd geweest in de muziek. Zijn muzikale carrière begon echter als een foutje toen Josylvio een Esma probeerde te bellen maar per ongeluk oud klasgenootje en producer Esko opbelde. De twee hadden elkaar in jaren niet gesproken en besloten samen de studio in te duiken. Producer Esko was zeer onder de indruk van de ontwikkelingen van hem als rapper en bood hem een contract aan voor het label van Esko, genaamd Van Klasse.

En zo begon het balletje te rollen. Hij kwam met vele hits zoals “Gimma”, “Catch up”, “Hosselaar”,”Westside” etc.

Na de snelle groei van zijn carrière besloot Joost in 2018 zijn eigen label op te richten genaamd Hella Cash Gang. Talenten als KA, Ashafar en Moeman werden al snel aanwinsten van het label, dat een samenwerking is aangegaan met Top Notch. Inmiddels is Ashafar independent verder gegaan. Dat is nu ook wel een beetje de trend onder artiesten. Het eerst maken via een platenlabel en daarna independent verder gaan en meer geld overhouden.

Inmiddels is hij bezig met nieuwe muziek, hij geeft zelfs optredens in Belgie  en hij heeft ondernemingen. We weten niet of hij ook belegt en investeert in vastgoed.

Benieuwd naar zijn vermogen? lees dit dan eens.

Wij zijn fan van de rapper!

Wil jij je skills online laten zien? bezig met een website? Vergeet een goede hosting provider niet. Deze is goed en betaalbaar. 

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments