HomeMusicZangeres Tabitha. Alles over deze powervrouw.

Zangeres Tabitha. Alles over deze powervrouw.

Zangeres Tabitha. Misschien wel eens van gehoord, maar misschien ook niet.

Wij vertellen je alles!

Tabitha haar echte naam is Tabitha Foen-a-Foe. Ze is 28 jaar oud, Nederlands, Chinees en Surinaams en een groot succes in Nederland.

Na een reis door o.a. Los Angeles en London waar zij aan haar muziek werkte en zichzelf ontwikkelde als zangeres en songwriter, was Tabitha meer dan klaar voor haar nieuwe hoofdstuk in Nederland.

Tabitha tekende in 2017 bij het platenlabel Top Notch en in 2018 bracht zij haar EP “Gevonden in verdwalen uit”. Op deze EP staan samenwerkingen met onder andere Murda, Jawson en de populaire Josylvio. Ze was met 300 miljoen streams op Spotify de meest gestreamde vrouwelijke artiest van Nederland van 2019 met name door de populaire nummers “Hij is van mij” en “Moment”.

Ook richtte Tabitha in 2017 haar stichting “Mooi zoals je bent” op waar in zij samen met haar zus en collega zich richten op jongeren motiveren en stimuleren door evenementen en trainingen aan te bieden die onderdeel zijn van hun zelfbeeld en het ontwikkelingsproces. Een goed iniatief!

In 2020 doet de zangeres mee aan het nieuwe seizoen van Beste Zangers. Samen met Suzan & Freek, Diggy Dex, Stef Bos, Milow, Miss Montreal en Wulf is ze te bewonderen in het 13e seizoen.

Bron: Wikipedia & Errday

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments