HomeWritingBloggen over beroemdheden in 2024. Doen of niet?

Bloggen over beroemdheden in 2024. Doen of niet?

Bloggen over beroemdheden in 2024.

Tip van vandaag! Money advies voor jullie lezers van ons creatieve jongeren magazine.

Waarom bloggen over jouw leven? Jij bent niet beroemd, of althans nog niet. Misschien wordt je dat ook wel niet. Niet iedereen met een blog of talent wordt beroemd. Niet veel mensen zijn geïnteresseerd in jouw verhalen. Misschien wat vrienden,familie etc, maar thats it.

Maar je wilt toch lekker geld online verdienen. Je wilt misschien wel de volgende Yvonne Coldeweijer worden en lekker online cashen. Maar zorg wel dat je roddels verspreid die kloppen en check dus je bronnen.

Waarom begin je niet een celebrity blog zoals theshaderoom.com. Een Amerikaans populair media brand begonnen als simpel blog in 2014.

Lees hier meer!

The Shade Room: Wat is dat?

The Shade Room is een blog founded in 2014 by Angelica Nwandu. Inmiddels veel meer dan een blog en een echt media company geworden. Het biedt celebrity nieuws, roddels, entertainment en meer. Het is erg populair op Instagram maar de blog zelf heeft ook miljoenen bezoekers per maand en casht dus lekker. De laatste nieuwtjes over Drake, Kim Kardashian, Ciara en andere celebs. Voor alle nieuwsgierige aagjes onder ons.

Celebrities blogs doen het altijd goed dat zie je al onze Nederlandse Roddelpraat. Het heeft miljoenen bezoekers per maand. Mensen kicken op andermans afgang. Lullig en stom, maar waar. Ook bladen zoals de Prive en story doen het altijd goed. Maar we leven in een online wereld dus begin je eigen online story blog.

De eigenaresse is een miljonair dankzij dit succesvolle blog. Ze verdient geld met advertising en gesponsorde content en haar Instagram kanaal is booming.

Er zijn natuurlijk al wel veel blogs zoals deze, maar je kan altijd harder werken aan je marketing.Zorg dat je niet alleen succcesvolt bent op de gram, maar ook op Google. Veel bezoekers komen namelijk via Google. Vergeet dit niet!

Ben je al een bekende op social media? Dan is dit je kans!

Ben je onbekend? Dan valt er hoop winst te behalen met de juiste SEO marketing.

Wie zegt dat bloggen uit is? Bloggen kan je tienduizenden euro’s opleveren, maar blog dan wel in het Engels. In het Nederlands is het wel lastiger om echt groot te worden. Je zal dan veel aan marketing moeten doen. Denk dan aan adverteren op social media. Maar het is mogelijk.

Heb vooral geduld!

Goud idee? Ga ervoor!

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments