HomeWritingBlogs om te volgen in 2024. Benieuwd?

Blogs om te volgen in 2024. Benieuwd?

De beste blogs om te volgen in 2024. 

Blogs in 2024: keep on reading.

Wat zijn nou die leuke online magazines en blogs die je echt even moet checken:

Goed nieuws (lullig maar waar) er zijn ook weer wat bloggers gestopt. Bloggers zoals Jennie from the blog en Vera Camilla met haar beautyblog. Dat geeft weer meer ruimte voor andere bloggers en online magazines op Google. Je gunt anderen ook succes uiteraard, maar hoe minder concurrentie eigenlijk hoe beter.

Life of an Artist is eigenlijk een mix van een persoonlijk blog (Blogt op titel/naam) en een online magazine met meer algemenere informatie. Het gaat dus niet alleen over het eigen creatieve leven, maar vooral over het leven van andere bloggers, vloggers, influencers, artiesten etc. Met een focus op de rapscene. We richten ons met name op jongeren en zetten anderen in de spotlights. Zoals het hoort.

1.By Aranka

Een leuke dame, een leuk blog. Een blog vol met inspiratie over beauty, lifestyle en recepten.Ze probeert producten en geeft goede tips. Ze begon in 2011 als hobby en inmiddels is het haar bedrijf geworden. Met meer dan 100k bezoekers per maand. Een grote blogger dus. Zo zie je maar 10 jaar later is ze big business.

2. Cynthia.

Cynthia begon ooit met Lipgloss (een beauty blog) en is overgegaan op persoonlijke titel en met succes. Ze heeft rond de 100k bezoeken per maand en kan dus makkelijk leven van haar blog en Instagram kanaal. Op haar lifestyle blog Cynthia deelt ze haar persoonlijke leven in haar wekelijkse dagboeken, maar deelt ze ook geregeld lifestyle- en beautytips. Ze deelt ook nuttige tips en verkoopt ook structuurplanners op structuurjunkie.nl

3. Serena verbon

Hou jij ook van beauty? Wil je hier alles over weten. Dan zit je bij beautylab.nl zeker goed. 10 jaar geleden begon deze dame als hobby met een blog en inmiddels is haar blog uitgegroeid tot de grootste beautyblog van Nederland en één van de grootste beautykanalen op YouTube. Maar ze blogt ook over haar persoonlijke leven, interieur en lekkere recepten. Ze is dus zowel een blogger als vlogger. Dit blog heeft ook rond de 100k bezoekers per maand en is haar fulltime baan.

4. Ben van Blogtrommel.com

Jaja, de Belgische Ben verdient ook een plekje in dit lijstje. Hij is de expert op blog gebied. Blijft ons steeds verassen met nieuwe content op blog gebied en zet ook andere leuke bloggers in de spotlight. Een aanrader!

5. Silke van Silkeblogs.com

Een Belgische content creator en fashionista. Leuke outfits, inspirerende content en de website was de aanleiding voor ons nieuw project: iammandyb.com. Waar ik me ook focus op fashion, beauty & lifestyle, maar dan in het Engels. In het Engels kan je toch groter worden. Andere passies van mij. Ik ben net begonnen dus de site is nog best kaal, maar dat komt goed.

Welke blogs verdienen volgens jou nog een plekje in deze lijst en welke volg jij graag?

Wat doe jij graag s’avonds of in in je vrije tijd? Bekijk jij dan ook andere blogs? Bron: Google, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments