HomeArt & DesignFiverr. De site voor alles. Lees hier meer.

Fiverr. De site voor alles. Lees hier meer.

Jij bent een startende (Jonge) ondernemer of misschien ben je al een stuk ouder en kom je er nu achter dat je eigenlijk liever je eigen baas wilt zijn en zie je de mogelijkeden van het internet. Of ben jij een creatief artiest op zoek naar een dope logo en graphic designs voor jouw album covers? Ook dan zit je op Fiverr goed. Even goed zoeken!

Jij wilt graag ondernemen maar je hebt geen kapitalen om dat te doen. Jij wilt graag een webshop beginnen, een blog, een online magazine of je hebt een cool idee voor een Youtube kanaal. Die kapitalen zijn ook helemaal niet nodig. Wij hadden dat ook niet en hebben inmiddels toch inmiddels 3 blogs en met succes. Inmiddels verdienen wij na een kleine 2 jaar ook geld met bloggen. Op naar meer succesvolle jaren on the web.

Wij willen mensen graag inspireren, motiveren en helpen en dus ook tips geven waar je on a budget diensten voor jouw online magazine of blog kan vinden. Dacht je dat wij alles zelf doen? Nee! We kunnen niet alles zelf uiteraard. Wij hebben een web designer, SEO expert, tekstschrijfster en waar hebben wij die gevonden? Juist op Fiverr. De site voor alles eigenlijk. Voor de creatieve ondernemers die on a budget zijn.

Je vind hier goede krachten/freelancers uit allerlei landen (je moet wel even zoeken en reviews lezen) voor een betaalbare prijs. Want ondernemen is nou eenmaal niet alleen voor de rijken! Uiteraard is het wel fijn om een startkapitaal te hebben, maar dit hoeven geen tienduizenden euro’s te zijn. Met 5000 euro kom je ook een heel eind voor een paar blogs.

Wat heb je nodig om online te starten?

Een domeinnaam (die kan je vastleggen bij hostnet.nl), een hosting provider (Hostnet is ook prima en betaalbaar), dan heb je een goede website nodig. Deze kan je ook vinden op Fiverr. Genoeg betaalbare web designers and developers. Wil jij een unieke website? Wil jij geen standaard ontwerp? Unieke op maat gemaakte designs via de juiste freelancer. Bekijk de reviews en vraag gemaakte websites/de portfolio op zodat je een idee hebt wat de freelancer kan. Je kan een concept aanleveren van hoe je het ongeveer wil, maar je kan het ook aan de freelancer zelf overlaten. Deze zijn uiteraard ook creatief.

Dan een mooi logo is natuurlijk ook mooi meegenomen. Ook voor al jouw graphic designs kan je op Fiverr terecht. Social media designs nodig? Hier heb je geen duur marketing bureau voor nodig.

Ben jij een startende Youtuber? Laat je video’s editten via Fiverr.

Succes op Fiverr en we hopen dat je wat aan onze tip hebt.

Bron: Fiverr & eigen leven, Image source: Unsplash

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments