HomeLifeHeb jij talent? Zorg dat je wordt ontdekt!

Heb jij talent? Zorg dat je wordt ontdekt!

Er zouden meer platformen voor talent moeten komen. Mensen die niet zelf in de media willen komen, maar anderen graag in de spotlights zouden willen zien. De wereld op zijn kop eigenlijk.

In een wereld waar de media wordt overheerst door talentloze mensen zoals de Kardashians en uiteraard volgen we deze trend op ons andere merk: Hustlersgang.com. Mensen lezen nou eenmaal graag over de Kardashians en Jenners en de media/business owners willen uiteindelijk bezoekers op hun website. Simple as that. Geld is geld, toch? Mensen googlen bijvoorbeeld veel over Kim Kardashian. Of ze nou talentloos is of niet. Ze is bekend, beroemd en is rijk en dus voor veel mensen interessant. Hetzelfde geld voor influencer Demi Rose. Veel in de media. Maar waarom? Wat heeft ze mensen te bieden behalve “erotic content”? Totaal geen goed voorbeeld voor de jeugd en andere vrouwen. Lees hier meer over deze dame als je er nog niet kent.

Maar het zou tijd moeten zijn voor talentvolle mensen in de media. Mensen die anderen inspireren en anderen graag willen helpen. Female rolmodels. Thats how life should be, right? Maar goed zo werkt het dus niet altijd in de real world helaas.

Denk eens anders en draai het om! Wij als online magazine/de media helpen alvast een handje. Wij zetten vloggers, bloggers, rappers, schrijvers, fotografen, powervolle vrouwen etc in de spotlight en geven ze de shine die ze verdienen. Ook platformen zoals Funx.nl doen dit. Hier worden veel rappers en andere talenten ontdekt.

Heb jij talent? Stuur dan een mailtje: info@lifeofanartist.nl en wordt ontdekt op ons platform. Het allround creatieve online magazine voor artiesten en creatievelingen. Wij focussen ons op vloggers, bloggers, rappers (omdat nu erg trending is), creative directors, designers, fotografen en meer.

You deserve to shine!

Up in here with some change to throw. Its about time!

Bron: Google, Beeld: Pexels

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments