HomeWritingHet feministische platform: The Tittymag. Wat is het precies?

Het feministische platform: The Tittymag. Wat is het precies?

Je bent pas echt feministisch als je andere vrouwen ook in de spotlight zet. Vrouwen die het verdienen gezien en gehoord te worden. Powervrouwen herkennen elkaar. Vrouwen die wat te vertellen hebben en de wereld een stukje beter willen maken. Vrouwen die bezig zijn en een stukje bijdragen aan een mooiere wereld waar vrouwen verdienen het gezien te worden met hun werk en talent. In plaats van vrouwen het gevoel geven dat ze niet goed genoeg zijn a la naturel (denkt aan de Kardashians). Vrouwen die de media aandacht helemaal niet verdienen en andere vrouwen niet inspireren ook groot te worden. Rijk zijn ze wel, maar powerful en inspirerend!?….

Ditmaal: het online platform The Titty Mag van Cathelijne Blok.

Wat houdt dat platform precies in?

Cathelijne Blok (28) ging op zoek naar een eigen invulling van het concept feminisme. Deze zoektocht mondde uit in het online magazine “Tittymag” Cathelijne besloot om een plek te creëren waar het alleen maar gaat om gelijkheid en female empowerment. Zo is Titty Mag dus geboren.

Wat biedt Tittymag?
Tittymag is een wekelijkse online nieuwsbrief, met interviews met mensen die inspireren of iets inspirerends doen. Het uiteindelijke doel is om zowel een online- als offlineplatform te worden voor jonge schrijvers, filmmakers, dichters en andere creatieven die zich bezighouden met female empowerment.  

“The TittyMag” is een feministisch kunstcollectief dat een dialoog wil starten over inclusief feminisme in de creatieve sector. Via hun magazine, sociale media, podcast en evenementen willen ze die discussie zo toegankelijk en inclusief mogelijk maken.

The Titty Mag: Een online platform to watch! Powervrouwen on top!

Wil jij nou ook zo,n online platform beginnen? Heb jij een goed idee voor een platform voor vrouwen? Bekijk dan onze shop en begin vandaag nog met jouw eigen online platform. Het hoeft niet duur en niet moeilijk te zijn.

Bron: Tittymag, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments