HomeMoneyHet vermogen van Negin Mirsalehi. Benieuwd?

Het vermogen van Negin Mirsalehi. Benieuwd?

Het vermogen van Negin Mirsalehi. Benieuwd? Lees dan gauw verder.

Negin Mirsalehi (31) lijkt het allemaal te hebben. Ze is niet alleen een echte beauty met ontzettend veel volgers. Ze is een blogger, vlogger, influencer en onderneemster.

Maar denk maar niet dat het succes haar is komen aanwaaien, hier heeft ze hard voor moeten werken.

Negin startte jaren geleden al als influencer en blogger. Check out her blog here. Inmiddels heeft ze een succesvol blog en meer dan 6 miljoen volgers op Instagram.

In 2015 besloot ze ook nog eens een eigen natuurlijke haarverzorgingslijn op basis van honing te lanceren genaamd: Gisou. Jaren later is Gisou uitgegroeid tot een welbekend cosmeticamerk in Europa en de VS.

Negin woont in Amsterdam met haar vriend, maar reist ook de hele wereld over voor haar werk. Wat nu wel even lastig is natuurlijk door corona. Wil je up-to-date blijven van haar reis avonturen? Bekijk dan haar blog en Instagram.

Het vermogen van Negin Mirsalehi?

Volgens bronnen maakt Gisou een omzet van 3 miljoen dollar per jaar. Ze staat zelfs in de 30 under 30 lijst van het blad Forbes. Daarnaast krijgt Negin nog zo’n 20.000 dollar (omgerekend 17.000 euro) voor elke gesponsorde Instagram post. Dit is dus een hele hoop geld oftewel een pak met geld;) Hiernaast verdient ze ook nog met haar blog. Wat haar totale vermogen is is niet bekend, maar we denken dat deze dame wel een miljonair is met name door haar merk populaire merk Gisou.

Wil jij nou ook veel geld verdienen? Een passief inkomen opbouwen door middel van websites en content? Wil jij graag een fulltime inkomen verdienen met het internet? Bekijk deze cursus dan eens en ga ervoor, succes!

Bekijk ook onze shop en begin vandaag nog jouw eigen brand/blog/business.

Bron: Forbes, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd. Bekijk carrieretijd.nl
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments