HomeLifeHollands got talent: Edson da Graça. Wat een talent is dat!

Hollands got talent: Edson da Graça. Wat een talent is dat!

Over talent gesproken.

Hollands got talent is weer bezig and we like it!Wat komen er weer mooie acts voorbij die de finale verdienen.

Holland’s Got Talent’ wordt geproduceerd door Blue Circle en is weer te zien bij RTL 4. Kijk jij het al? De grootste talentenshow van Nederland op een podium.

Life of an Artist is ons podium waar we onszelf en anderen belichten en laten shinen.

Het Google platform!Get Google famous;)

Edson da Graça is een nieuw jurylid bij Holland’s Got Talent en hij heeft het zeker naar zijn zin en hij doet het ook goed. Hij is zichzelf en dat zie je.

Hij is een groot nieuwe opkomend talent van RTL! Edson da Graça is toegevoegd aan het presentatorenteam van RTL. De 40-jarige presentator heeft een contract getekend voor twee jaar. Spannend!

Wie is hij precies en wat doet hij nog meer?

Sinds dat hij binnen is gehaald door MTV als het gezicht van het, van oorsprong Amerikaanse, televisieprogramma Ridiculousness is de rest van Nederland ook nieuwsgierig naar dit aanstormend talent. Sinds 2019 is Edson het gezicht van Willem Wever.

Hij heeft hits gemaakt voor onder andere Ali B, Lange Frans en Baas B en had een eigen talkshow, No Spang 2.0, voor het frisdrankmerk Fernandes. In 2017 hostte hij het evenement I Love Urban in een uitverkocht Ahoy met ruim 15.000 bezoekers. 

Maar hij is ook nog eens comedian. Zijn hoogtepunt in zijn carrière is het maken en spelen van zijn avondvullende show Wakker, waarmee hij vanaf september 2018 in uitverkochte zalen staat.

Als stand-up comedian is hij gewend om te improviseren en mensen aan het lachen te maken, maar hij heeft het ook in zich om serieuze en maatschappelijk betrokken verhalen te vertellen.

Hij is geschikt voor RTL en we zijn benieuwd waar hij nog meer mee gaat komen.

Van docent naar top talent? Zo doen we dat.

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments