HomeMoneyJosylvio miljonair in 2024? Benieuwd. Lees het hier.

Josylvio miljonair in 2024? Benieuwd. Lees het hier.

Josylvio miljonair in 2024? Is hij het of is hij het niet? Wij weten meer!

Josylvio die rapper die je vast wel kent inmiddels als je een beetje thuis bent in de hiphopscene/urbanscene.

Met een Nederlandse moeder en een Egyptische vader heeft Josylvio een hele
verzameling namen: voluit heet hij Joost Theo Sylvio Yussef Abdelgalil Dowib.
Hoe je hem noemt maakt hem eigenlijk niet uit: Joost, Yus, Josylvio, alles is
goed, aldus Josylvio. Josylvio komt uit het Gooi, uit Naarden. Maar Josylvio is zeker niet rijk geboren. Hij heeft zichzelf naar de top gewerkt.

Deze man heeft grote hits gescoord met liedjes zoals “Gimma”, “Catch up”, “Ride or die” en “Hosselaar”. Naast een rapper is Josylvio ook eigenaar van een recordlabel: Hella Cash Gang. Veel rappers worden ook ondernemers uiteindelijk. Hij verkoopt zijn eigen kledinglijn op hellcash.nl Hij heeft ook een eigen horloge label: Yacht Watches op Instagram (website kunnen wij niet vinden op Google). Verder zal hij zich ook wel bezighouden met investeren en beleggen zoals bijna elke rapper. Wil jij nou ook FIRE worden? De trend die is komen overwaaien uit de VS. Lees dit dan eens.

Josylvio miljonair in 2024?

Jazeker. Hij is zelfs multimiljonair, maar hij doet hier geen uitspraken over na de media. Viavia weten we dat hij er goed bij zit. Inmiddels zit zijn hele agenda vol en gaat hij harstikke lekker. Hij heeft een huis in het Gooi gekocht, in Eemnes. Hij zit natuurlijk al even in de muziek business en heeft vele successen geboekt. Wij houden je op de hoogte over rapper Josylvio en zijn vermogen. Hij komt tegenwoordig niet meer zoveel in de media, maar wie komt hij binnenkort nog met iets nieuws. 

Wil jij nou net zo rijk worden als Josylvio? Heb jij passie voor beleggen en wil je hier meer over leren? Bekijk dit dan eens. Just give it a try!

Beeld: Unsplash

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments