HomeArt & DesignMaak van je blog een concept. Tips en meer.

Maak van je blog een concept. Tips en meer.

Opkomende blogger of ondernemer? Goed idee nodig? Wij geven jou de ideeën. Lees vooral onze andere artikelen over bloggen en meer.

Ideamaker in here! 

Om van je blog een succes te maken, kan je het beste van je blog een concept maken. Maak er een brand van. Lifeofanartist.nl is inmiddels een brand in de creatieve branche. We groeien hard, zelfs in de zomer. Like wauw!

Blog dus niet random over onderwerpen, maar maak er echt een brand van. Een lifestyle brand of een influencer brand, een fashion brand, een beauty brand etc.. Een mannen brand, een vrouwen brand. Waar richt je je op? Zorg voor een focus in plaats van te veel van alles (wat wij eigenlijk dus doen).

Om hier voorbeelden van te geven: lifeofanartist.nl is een concept/brand wat zich focust op de artiesten/creatieve branche. Niet alleen op artiesten, maar ook op ander talent in de creatieve branche. Kunstenaar zijn is een breed fenomeen. Het is inmiddels uitgebreid met een influencer categorie en meer een allround concept geworden. Ook carrieretijd.nl is een concept. Het focust zich op carrière maken, de carrieretijgers, ondernemers, vermogens etc. Alles wat dus met werk, ondernemen en geld te maken heeft. Een inspiratie bron voor ons (of eigenlijk mij) was businessinsider en de Quote, die ken je vast wel als je thuis bent in magazine wereld.

Zoek dus een niche. Ben jij een bekende/grote influencers? Leer anderen hoe ze ook groot kunnen worden op Instagram, YouTube of TikTok. Schrijf over bekende influencers, wat ze verdienen en hoe ze verdienen. Hoe wordt je groot op TikTok, hoe verdien je er geld mee etc. Influencerstyle.nl is nog vrij. Show them what you got! Hoeveel mensen ken je die anderen zo helpen naar de top en hun ideeën gewoon weg geven?!Omdat ze anderen ook graag zien shinen.

Help anderen naar de top! Be a gunner! Maar wat ook een goed idee is een gericht online blog voor mannen of vrouwen. Richt je dus op een bepaalde doelgroep. Er zijn er al veel van, maar er is altijd plek voor talent.

Vergeet uiteraard ook het design niet. Voor design inspiratie kan je hier kijken. Verkoop hier je producten (meubels etc).

Een goed design voor je website is belangrijk. Een niet mooi of eigenlijk gewoon lelijk design kan bezoekers wegjagen. Denk dus aan alles. Aan de naam, de doelgroep, de marketing etc. Vind een goed team en ga ervoor.

Think big and you will get big!

Concepting. Not your thing? Zoek een goede conceptenmaker;) 

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments