HomeLifeStreet University: de online school van Lil Kleine

Street University: de online school van Lil Kleine

De Street University van Lil Kleine.

Speel je al lang met het idee om je eigen droom waar te maken, maar mis je de juiste handvatten om echt door te zetten? Lil Kleine aka Jorik helpt je op weg. Wij helpen je uiteraard ook op weg met tips en meer. Wil jij graag voor jezelf beginnen? Lees dit dan eens.

For all street smart thugs eindelijk: een online school!

Maar is deze online school het waard? Dat moet uiteraard nog blijken. Maar 1 ding is zeker: Lil Kleine heeft grote hits en weet hoe hij geld moet maken en hoe hij mensen moet helpen. Benieuwd hoeveel geld hij inmiddels heeft? Check this out.

Hoe ziet het eruit en wat krijg je?

Een allround ervaring, aldus Lil Kleine. Ik vind de Street University een goed idee! Veel dingen leer je inderdaad niet op school of laat zeggen op een “traditionele school”. Je leert het pas in de praktijk en van mensen die weten waar ze het over hebben en dus in het echte leven al ondernemer zijn etc.

Wat houdt deze allround ervaring in volgens Lil Kleine?

Een jaar lang wekelijks college van Jorik (Lil Kleine) en gastcolleges van de top van Nederlandse ondernemers, wetenschappers, artiesten en topsporters. De eerste gast college is van niemand minder dan topvoetballer Donny van de Beek.

Verder krijg je een exclusief inkijkje in het succes achter het merk Lil Kleine en de persoon Jorik. Jorik heeft inmiddels een aardig empire opgebouwd met vele hits, een frietzaak en hij is onder andere mede-eigenaar van het drankenmerk Fiorito

Leer alles op het platform over muziek, ondernemerschap en persoonlijke groeiLive colleges met exclusieve optredens van Lil Kleine en gastsprekers. Je word onderdeel van een community van gelijkgestemden. Je krijgt feedback op je muziekdemo en kans op een platencontract. Verder zijn er wekelijkse opdrachten voor persoonlijke groei. Pitch of terwijl vertel je business idee direct bij Jorik en maak kans op een participatie vanuit Jorik of iemand uit zijn netwerk.

Klinkt best goed toch?

Je kunt je hier aanmelden.

Wil jij nou ook geld online verdienen en bijvoorbeeld een cursus affiliate marketing volgen? Bekijk dan eens onze shop.

Bron: Street University, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments