HomeMoneySucces cursussen in 2024. de trend van nu. Lees hier meer!

Succes cursussen in 2024. de trend van nu. Lees hier meer!

Succes cursussen in 2024: de trend van nu. It is trending!

Met de opkomst van online trainingen en cursussen en andere innovaties is de digitalisering van het onderwijs in volle gang. Naast het onderwijs, komen er steeds meer succescursussen van bekende Nederlanders.

Zoals rapper, comedian, coach en ondernemer Ali B, rapper en ondernemer Lil Kleine en rapper en ondernemer Boef.

Midden in de coronacrisis, zijn rappers Boef, Ali B en Lil Kleine, ondernemers en bekendheden, los van elkaar een platform begonnen waarop ze “succescursussen” aanbieden. De rode draad is hetzelfde. ik ben succesvol, ik laat zien hoe ik dat heb bereikt, nu kun jij ook succesvol worden. Maar zo werkt het dus niet..zij hebben talent, zij hebben geluk, zij hebben het juiste netwerk. Zij kwamen in de goede tijd op en ze hebben natuurlijk hard gewerkt. De 1 harder dan de ander uiteraard. Je wordt niet door een cursus ineens succesvol.

Het platform van Ali B heet Ikwilgroeien.nl. Hij focust op persoonlijke groei. Dat vindt hij heel belangrijk. Waarom is hij succesvol rapper, cabaretier, ondernemer, artiestenmanager, presentator, jurylid en sinds kort zelfhulpgoeroe? Omdat hij in zichzelf heeft geïnvesteerd. Of hij heeft gewoon de juiste mensen ontmoet, waaronder onderneemster en zijn vrouw Breghje Kommers wie zijn manager was en eigenaar van SPEC?

Ali B kan je helpen door je “stap voor stap te leren hoe hij alles heeft bereikt in zijn leven”. En hij stelt zijn netwerk – hij kent allerlei zelfhulpgoeroes persoonlijk, zoals Deepak Chopra – voor je open. Persoonlijk vinden we Ali B wel een toffe man. Hij heeft zichzelf naar de top gewerkt met behulp van de juiste connecties. Hij vraagt niet de hoofdprijs voor zijn cursus en hij wil een community creëren. Een community geeft een gevoel dat je er toe doet en dat jij het ook kan. Een soort coaching ook eigenlijk, wat hij bij de Voice of Holland ook doet. Sommige mensen hebben net dat extra steuntje nodig om te bloeien en vinden het fijn om lotgenoten te ontmoeten. Mensen die ook ambitieus zijn en zichzelf willen ontwikkelen.

En dan is daar nog Boef. Hij heeft de Millio­naires Club opgezet, samen met zakenman, investeerder en belegger Vasco Rouw. The Millionaires Club is een training met twee categorieën. Je hebt het silver abonnement waarin je aan je mindset werkt, je leert investeren in aandelen, obligaties & crypto. Wil je ook leren investeren in vastgoed dan kies je voor het diamond abonnement waarin je ook een vastgoed module hebt.

Waar vele mensen voor een coach gaan, kan je ook een succescursus nemen. Dat is eigenlijk ook een soort van coaching.

Maar wat heb je hier precies aan? Volstaat het aan een opleiding? Ben je na zo,n cursus ook echt succesvol? of doet het iets met je mindset?

Wordt je door zo,n cursus ook ineens succesvol?

Wij hebben eigenlijk onszelf alles aan geleerd. Veel Gegoogled, artikelen en blogs gelezen en zijn zo op ideeën gekomen. De do-it-yourself spirit. Boeken? Niet nodig hoor! Gewoon veel blogs lezen. Al is zelf-educatie niet voor iedereen weggelegd. Dan kan een cursus je zeker op weg helpen. Wij krijgen Ideeën hoe wij andere ondernemers on a Budget kunnen helpen zonder er zelf enorm rijk er van te worden, maar toch wat te bij verdienen. Mensen moeten gewoon weten waar te kijken en wat te lezen. Bruis jij van de ideeën, maar heb jij geen kapitalen en geen connecties? Baal je er van dat je niet kan ondernemen, want is ondernemen jouw leven?

Succescursussen in 2024, leuk, maar is het je geld waard? Wat levert het je op? Je moet niet vergeten dat sommige mensen ook gewoon geluk hebben gehad in hun leven, de juiste mensen op het juiste moment hebben ontmoet, in de juiste tijd opkwamen. Talent is niet altijd key, lullig en hard, maar waar. Thats Life!

Onze beste succesles: heb jij talent? Wil jij graag ondernemen en echt mensen helpen? geloof dan in jezelf, blijf hard werken, ga naar netwerk events, gebruik je social media zoals LinkedIn, begin een blog of bedrijf en op een dag wordt jij ontdekt.

Believe in it!

Bron: Google, Beeld: Pexels

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments