HomeInfluencersTip: bloggen over influencers in 2024. Help anderen met hun influencer carrière.

Tip: bloggen over influencers in 2024. Help anderen met hun influencer carrière.

Bloggen over bloggen. Nee, daarmee kom je er niet meer tussen. Althans niet in Nederland. Bloggen is best een beetje uit, althans wel in Nederland. Veel bloggers stoppen ermee, denk dan aan Vera Camilla en Negin Mersalehi. Het zijn nu influencers en ondernemers. Influencers are taking over, vooral TikTok is het platform van nu. Voor jong en oud (nah met name voor jongeren eigenlijk, de volgende generatie).

Maak van je blog een online magazine. Een magazine over influencers. Influencers op Instagram, Facebook, Youtube, TikTok etc. Er zijn er tegenwoordig veel.

Want veel mensen (jongeren) zoeken en Googlen naar zijn favoriete influencers. Wat is hun vermogen? Hoe rijk zijn ze? Wat doen ze allemaal? Hoe zijn ze zo bekend geworden? Je bent vast benieuwd en zoekt het dus op. Influencers zoals Anna Nooshin, Rianne Meijer, Enzo Knol, Nikkie de Jager, Khaby Lame, Selma Omari en nog veel meer.

Maar waar ook veel naar gezocht wordt is influencers op Onlyfans. Het lijkt wel of Onlyfans het platform van nu is. Is dit echt wat we willen? Je nudes verzenden en daar voor betaald krijgen?

Enkele tips voor jou als blogger over influencers:

1.Bedenk een goede naam

Zorg voor een naam die past bij het idee dus bijvoorbeeld www.influencerstyle.nl, www.influencerlifestyle.nl. Iets wat gelijk duidelijk maakt dat het een website over influencers is. Je kan ook tips geven aan influencers om meer te bereiken. Ben jij al een influencer? Grow your empire door tips en meer te geven om groot te worden op de gram of op TikTok. Je bent zelf al groot, nu is het tijd om anderen te helpen naar de top. Hoe heb jij dit bereikt? Wees een gunner en help anderen, maar je verdient er zelf ook geld mee. Dus nog op zoek naar een business idee Monica, Enzo, Famke of Rianne Meijer?

Je kan ook voor een Engelse site en schrijven over internationale influencers. Meer kans op bezoekers en dus inkomsten uiteindelijk. Wees creatief en vindingrijk. Je kan dit ook in een boek verwerken, maar ook op een blog.

2.Schrijf goede content

Content is king of queen. Goede content zorgt voor rankings in Google en dat is wat je wil. Zorg voor informatieve, originele content. Nooit plakken en kopiëren. Nee schrijf je eigen content. Je kan je wel laten inspireren door anderen sites, maar geef er je eigen draai aan. Schrijf minimaal rond de 500/600 woorden en schrijf minimaal 100 goede artikelen. Maar meer is beter uiteraard. Wil je echt voor het grote geld gaan en van je influencer site een bedrijf maken? schrijf dan 1000 artikelen.. Je kan over elke influencer wel wat schrijven. Je kan uiteraard ook een beetje uitbreiden op een geven moment met andere dingen zoals bloggen. Bloggers zijn namelijk ook influencers en er wordt nog steeds wel naar gegoogled. Bloggers, TikTokkers, YouTubers en Instagrammers. Maar ook mensen op Onlyfans. Geef tips, tricks, info en meer.

3.Denk aan de marketing

Je kan een online marketing bureau inschakelen die de SEO voor je doet er ervoor zorgt dat jij bezoekers krijg en jouw blog dus uiteindelijk loopt. Bezoekers is key, bezoekers is geld. Simple as that. Besteed je geld goed. Een goed marketing bureau kan jouw influencer magazine naar de next level tillen en dat is wat je wil uiteindelijk.

4.Volhouden en blijven schrijven

Een succesvol online magazine/blog runnen kost tijd. Geef het ook de tijd. Minimaal een paar jaar voordat je wat inkomsten terugziet. Je kan vervolgens op verschillende manieren geld verdienen met jouw blog. Lees hier meer daarover.

Succes met jouw influencerlifestyle blog. Gun anderen ook die influencer carriere.

We hopen dat je geïnspireerd bent.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments