Vermogen Lil Kleine aka Jorik Scholten in 2022. Wat verdient hij nou precies en wat is zijn totale vermogen?

Lil Kleine is een succesvolle rapper en ondernemer. Hij heeft vele succesvolle hits. Hij brak in 2015 door met het nummer “Drank en drugs”. Hij heeft een drankmerk, een friettent en is inmiddels eigenaar van Street University: de online school voor streetsmarts, artiesten en creatievelingen! Een goed en leuk initiatief van Jorik Scholten. Check it out. Al komt het momenteel niet zo goed in het nieuws..Lees hier meer.

Maar wat is nou precies zijn vermogen?

Het is niet officieel bekend wat Lil Kleine verdient, maar er zijn wel diverse schattingen te maken. Het tijdschrift: De Quote heeft berekend dat Lil Kleine in 2016 zo’n 360.000 euro heeft verdiend. Dat is een maandelijks inkomen van € 20.000. Maar dat was in 2016, inmiddels zal dit wel veel meer zijn want we zitten nu in 2021. We weten in ieder geval zeker dat Lil Kleine een miljonair is. Hij heeft waarschijnlijk inmiddels 2 of 3 miljoen en dat er zullen er nog wel veel meer worden.

Hij laat graag zien hoeveel geld hij heeft op social media. Maar hij is volgens mij ook erg gelukkig met zijn vrouw en kind..al hoewel. Zijn ze nou samen of uit elkaar? He is living the good life, althans dat denken wij.

Het vermogen van Lil Kleine aka Jorik Scholten in 2022? Meer dan genoeg dus!Al zijn hij het afgelopen 2 jaar niet makkelijk hebben gehad. Maar hij heeft alsnog genoeg andere inkomstenbronnen.

Wil jij nou ook veel geld verdienen? Passief inkomen opbouwen? Of in ieder geval een fulltime inkomen opbouwen door middel van websites met content? Wil jij de volgende Jacko Meijaard worden? Bekijk deze cursus dan eens.

Wil jij nou graag een online Business/blog/brand beginnen? Bekijk onze shop dan eens en volg de stappen.

Bron: quotenet, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here