HomeWritingWat is Parra.nu voor online blog?.

Wat is Parra.nu voor online blog?.

Parra.nu is 1 van de grootste websites van Nederland en België. Zij zijn een onafhankelijk online platform dat je op de hoogte houdt van alles dat er zich in Nederland, België en de wereld afspeelt. Wij zijn fan van dit platform en houden andere concurrenten uiteraard in de gaten, maar je kan ook je media mensen helpen en in de spotlights zetten. Ze richten zich ook meer op viraal nieuws en de laatste nieuwtjes.

ParraTV plaatst dagelijks nieuws over muziek, nieuws, sport, fashion en actuele trends. Op de social media kanalen worden dagelijks tientallen berichten geplaatst, die wekelijks honderdduizenden jongeren bereiken. De website van ParraTV trekt meer dan 300k unieke bezoekers per maand (Kan je terugzien).

Vanuit een passie voor hiphop-muziek richtte de 27-jarige Fares Masharawi negen jaar geleden online nieuwsplatform ParraTV op. Met de website, social media kanalen en nieuwsberichten bereikt Fares met ParraTV maandelijks miljoenen jongeren en is het uitgegroeid tot een waar begrip. Dit jaar nam Just Another Media Company ParraTV over.

Just another media company is een jongeren media bedrijf met diverse titels zoals RUMAG, VKMag, DailyBuzz, Axed en nu dus ParraTV. Wij houden dit media bedrijf in de gaten.

Bron: Google, Beeld: facebook logo

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments