HomeWritingHet magazine van Chantal Janzen. Lees hier meer.

Het magazine van Chantal Janzen. Lees hier meer.

Het magazine van Chantal Janzen.

Chantal Janzen is van alle markten thuis. Presentatrice, actrice, musical ster, maar ook onderneemster. Ze is eigenaresse van het tijdschrift &C. And see (ME) is een crossmediaal platform met een magazine in de winkels, een online platform, de &C app en een webshop met allerlei leuke producten op fashion en mode gebied en meer.

&C oftewel het magazine van Chantal Janzen richt zich op vrouwen in de leeftijd 18-49 jaar en behandelt alle mogelijke interessegebieden die bij deze doelgroep passen. 

Met gevestigd en nieuw talen laat CHantal Janzn in &C haar blik op de wereld zien. Amuseren, ontroeren en inspireren. Dat is waar &C voor staat. Alles komt voor dit magazine. Zowel beauty, fashion, lifestyle, eten, maar ook reizen, seks, carrière en wonen. Alles wordt behandeld in dit tijdschrift. Met bekende namen zoals Nikkie de Jager, Anna Nooshin, Nienke Plas, maar ook minder bekende namen zoals fotografe & art director Vivian Hoorn, maar ook schrijfster en vlogster Jamie Li. Jamie is &C’s nieuwste columnist. Ze schrijft tweewekelijks over het ouderschap. Wil je meer weten over schrijfster en influencer Jamie Li? Lees dit artikel dan eens.

&C: een aanrader!

Bron:&C

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments