HomeWritingWelke blogs gebruiken wij voor inspiratie. Benieuwd?

Welke blogs gebruiken wij voor inspiratie. Benieuwd?

Uiteraard hebben wij ook inspiratie nodig. Welke blogs bekijken wij nou dagelijks voor onze inspiratie? Wat zijn nou die inspirerende blogs?

Om te beginnen zijn we erg creativebynature! Vaak zijn er al ideeën zonder op andere websites te kijken. Er zijn zoveel onderwerpen/topics te bedenken en soms raak je geïnspireerd door andere mensen of door om je heen te kijken. Ook Instagram geeft ons veel inspiratie. Creativiteit zit vaak in een mens en soms komt het gewoon uit het hoofd. De creative spinning head!

Maar uiteraard bekijken we ook dagelijks andere blogs.

Omdat we ook schrijven over bloggen en hoe je daar geld mee kan verdienen zijn onze favoriete blogs over bloggen: Blogtrommel.com en bloggenenloggen.nl. Deze blogs gaan met name over alles voor jouw blog en hoe je er alles uit kan halen. Erg handige blogs voor als jij ook wil beginnen met een blog en daar wat geld mee wilt verdienen, maar ook hoe je meer bezoekers krijgt, goede content schrijft etc. Tips, inspiratie en meer.

Wat zijn nog meer leuke websites? Wij kijken regelmatig op Girlscene, NSMBL, maar ook op fem-fem.nl, manners.nl, famme.nl. Het vrouwen blad ze.nl, maar ook op de kunstzinnige en inspirerende website: paradijsvogelsmagazine.nl etc. Er zijn ontzettend veel leuke inspirerende blogs en online magazines op het internet en sommige hebben meer dan 100.000 bezoekers per maand. Dat is toch wel echt een mijlpaal als je dat kan bereiken met jouw blog of online magazine.

Voor artiesten en jongeren vinden wij Funx.nl erg inspirerend. Ze posten niet alleen het laatste nieuws, maar ook interviews met jongeren en wat er in hun wereld omgaat. The daily life! The real life of jongeren, want dat is zeker niet alleen maar koek en ei. Ze geven opkomend talent ook een podium. Ze zijn vernieuwend. Verder zijn er ook andere hiphop websites zoals Puna en Ballinnn. Al vragen wij ons af wat er met Ballinnn is gebeurd..zijn ze gestopt?

En uiteraard zijn we groot fan van Complex.com, maar dit is een Amerikaans platform. Het platform voor de Amerikaanse jeugd. Fashion, trends, hiphop, sneakers en meer.

Wij zijn benieuwd naar jullie dagelijkse portie van inspiratie. Welke blogs zijn one to watch en inspireren jou?

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments