HomeWritingWinstgevende blog niches voor 2024. Finance of course!

Winstgevende blog niches voor 2024. Finance of course!

Winstgevende blogs 2023: Benieuwd?

Is bloggen dood? Neehoor, het is weer springlevend! Mensen zoeken altijd naar content online en zoeken altijd naar antwoorden op hun vragen. UIteraard zijn YouTube en Instagram ook populair, maar mensen blijven altijd Googlen en zijn op zoek naar informatie. Tijdloze content is key!

Maar het is wel goed om te weten waarin een blog in te beginnen in 2024. Je wilt uiteraard een winstgevend blog uiteindelijk toch?

Wat zijn nou die winstgevende niches voor 2024

1. Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling en groei is populair. Het beste uit jezelf halen en willen groeien. Diepgang in je leven. Tips voor als je er bijvoorbeeld helemaal door heen zit (hebben we allemaal wel eens last van) en hoe je de corona tijden overleeft. Enkele populaire blogs in deze categorie zijn soChicken, Wendyonline en het populaire online magazine Bedrock.

2.Rijkdom

Hustle Hustle baby. De meeste mensen willen graag financiële onafhankelijkheid en passieve inkomsten. Een populair blog over financiële onafhankelijkheid is Fire For Women (nu Elfin).  Fire for women voorziet jou van inspiratie, educatie en informatie over beleggen, geld verdienen, side hustles en money mindset. Benieuwd naar nog meer financiële blogs? Lees dit artikel dan eens.

3.Online ondernemen

Online ondernemen is ook trending. De tijden zijn veranderd en mensen zijn steeds meer bezig met online ondernemen. Denk aan webshops, maar ook aan blogs. Een populair blog over online ondernemen op allerlei manieren is de Moderne Nomaden van Mick. Een leuk populair blog met allerlei informatie en tips over online ondernemen.

4.Online educatie

Online online online: alles is tegenwoordig online. Zeker door de corona tijden is online educatie erg toegenomen. Waarom nog naar school? Als je alles online kan leren. Er waren al vele online opleidingen denk aan het NCOI en de LOI thuisstudies, maar ook online educatie cursussen nemen toe in trend. Online onderwijs is de groeimarkt! Doe daar je voordeel mee!

5. Gezondheid en fitness

Gezondheid blijft altijd belangrijk. De fitness en gezondheid markt is een goede markt waarbij je heel veel bezoekers op je blog kunt krijgen. Een populair onderwerp! De moeilijkheid is wel dat er al heel veel van dit soort blogs zijn en het dus moeilijk is om er nog tussen te komen. Maar met goede, waardevolle content is het zeker nog mogelijk. Leuke healthy blogs zijn Gezond lijf Gezond leven, fitbeauty en Cabau Lifestyle.

Winstgevende blogs 2023? Wil jij dus een winstgevend blog in 2024? Begin dan een blog in 1 van deze onderwerpen. Benieuwd naar verdienmodellen voor jouw blog? Je kan dan denken aan gesponsorde content(linkbuilding), of aan affiliate marketing. Er zijn meerdere manieren. Lees vooral onze andere blogs en get rich online. 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments